Afscheidsfotografie

 
XT018372.jpg
 
 

Waarom uitvaartfotografie zo bijzonder is

Wij zijn Peter en Mitzy Geluk, de fotografen van Love Rules. Getrouwd met elkaar en met ons werk en wij fotograferen bruiloften en uitvaarten. Het klinkt misschien als een gekke combinatie, maar waar het op neerkomt is toch altijd de liefde.

De liefde voor je partner en de liefde die je als nabestaande hebt voor de overledene. Maar vooral de liefde die iedereen, die deze dag met jullie deelt of zijn medeleven komt tonen. Omdat een uitvaart als een roes langs je heen kan trekken, kan het zijn dat je de dag eigenlijk niet echt bewust meemaakt

Voor ons is er niets mooier dan een herinnering aan die dag maken voor jullie. Op deze manier kan je terug kijken en zie je dingen die je zelf niet hebt gezien of misschien mensen die je niet bij zijn gebleven. Voor sommige mensen kunnen foto’s werken als een stukje verwerking in het rouwproces. Door later de beelden terug te kijken of samen met mensen te praten en te kijken.

 
 
 
 

Tijdens het fotograferen van een uitvaart proberen we altijd zo min mogelijk op te vallen. We zijn er natuurlijk wel, en om alles vast te leggen moeten we zeker rondlopen, maar we proberen daar natuurlijk zo min mogelijk op te vallen en houden rekening met ‘kwetsbare’ momenten. Bij grotere uitvaarten werken we met 2 fotografen maar meestal kunnen wij met 1 fotograaf al heel veel in beeld brengen.

Als u meer informatie wilt, of een vraag wilt stellen mag u altijd (vrijblijvend) contact met ons opnemen. We zijn met 2 fotografen dus heel flexibel en altijd goed te bereiken. Onze contactgegevens staan onderaan de pagina.

U kunt via deze link de prijzen bekijken voor onze afscheidsfotografie.

 
 
 

Contactgegevens

Simon Luymesstraat 17
4681 BE Nieuw Vossemeer
Peter: 06-43781223
Mitzy: 06-42499699

peter@loverules.nl
mitzy@loverules.nl

Kvk: 67801064
BTW: NL857178544B01

Lees hier meer over ons privacy- en cookiebeleid


Neem contact met ons op

Met dit formulier kunt u contact opnemen met Love Rules afscheidsfotografie.

 
Wat een mooie fotoreportage. Veel emotionele maar ook mooie herinneringen aan het afscheid van Wouter. Dank jullie wel! 😘
— Uitvaart van Wouter

 

Jan Hofman-5.jpg