Albumcovers

Op deze pagina vinden jullie de mogelijke omslagen voor onze albums. Bij het bestellen van het album kunnen jullie deze pagina als referentie gebruiken om jullie voorkeur door te geven voor jullie persoonlijke omslag. Bijna alles is aan te passen! Kleur, materiaal, tekst en foto.

Linnen covers

Deze zijn gemaakt van robuust linnen in verschillende kleuren. Eventueel kunnen jullie je namen in de omslag laten drukken (max. 16 karakters) of een foto in een kader plaatsen.

Hiernaast vinden jullie een overzicht van de mogelijke kleuren in linnen met de bijbehorende namen.

vintage-collection-12.jpg

Luxe Black

Deze omslag is een elegante en exclusieve lijn, waarbij de zachte, matzwarte ondergrond een exclusieve uitstraling krijgt door de voelbare spot UV print. Uiteraard met jullie namen en datum en het design van jullie keuze.

 

Luxe Wood

Bij dit album is voor en achterkant gemaakt van hout. Door de kleuren (black en oak) heeft het een tijdloze uitstraling en door de textuur van het hout iets robuust. De rug van het album is voorzien van echt leer (met de keuze zwart en bruin)

Op de voorzijde van het album word jullie naam en trouwdatum met laser gegraveerd in het design wat jullie kiezen. Om het geheel af te maken en te beschermen kan je er een houten kist bij bestellen, waar ook jullie design op gegraveerd kan worden. 

antique-collection-01.jpg
Schermafbeelding 2017-03-23 om 10.36.27.png
genuine-leather-biak.jpg

Jullie kunnen je keuze hieronder doorgeven door gebruik te maken van het formulier.

Album bestel formulier

Naam *
Naam
Max 16 karakters
Welk formaat album willen jullie? *
Willen jullie een opbergbox? *
Bescherming tegen zonlicht vuil etc.
Welke cover willen jullie? *
Welke kleur omslag?
Wood
Welke kleur omslag?
Wood
Welke kleur binding (de rug)
Welk design laser engraving?
Welk design