Beveel ons aan en krijg een gratis foto voor aan je muur

Dag bruidspaar! Wat leuk dat jullie doorgeklikt hebben :-). Natuurlijk zijn we jullie al intens dankbaar voor jullie vertrouwen in het verleden. Met veel aandacht, liefde en plezier hebben wij jullie trouwdag vastgelegd.

Maar, we zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe toffe bruidsparen om te fotograferen!

Dus, kennen jullie verloofde stellen in jullie kennissen-, vrienden- of familiekring en gun je ze ook prachtige verhalende foto’s, net als jullie? Verwijs ze dan door naar ons. Zeg tegen ze dat ze bij het invullen van het contactformulier even doorgeven dat ze via jullie komen (gewoon jullie namen is prima) en jullie ontvangen meteen 25% korting op een fotoproduct naar keuze in onze webshop.

Boeken ze ook bij ons? Dan ontvangen jullie gratis een prachtige 50x60 ingelijste foto voor aan jullie muur ter waarde van maar liefst € 159.

Foto+boven+bank.jpg

Dit zijn prachtige, houten lijsten, beschikbaar in 5 verschillende kleuren, met een hoogwaardige afdruk op Lustre papier en hij wordt kant en klaar geleverd met ophangmateriaal.

Dus ken je iemand die gaat trouwen? Stuur onze website www.loverules.nl door met behulp van een van de onderstaande buttons: