Hoe ik er even doorheen zat en erbovenop kwam

Hallo lieve volgers van Love Rules! Wij hebben een beetje chaotische weken achter de rug na de introductie van onze nieuwe naam. Daarnaast zijn we ook heel hard bezig aan onze zakelijke, creatieve én persoonlijke ontwikkeling - iets wat nooit ophoudt.

Als ik voor mezelf spreek dan kan ik zeggen dat deze periode altijd pittig is. Het is rustig, echt het boekingsseizoen, waarin er geen bruiloften zijn. Ik word daar altijd een beetje nerveus van. Koppel daaraan een beetje winterblues en voilà: een moeilijke periode.

Read More
René en Christine, bruiloft in Amsterdam

Rene en Christine zijn getrouwd in Amsterdam.

Van tevoren liepen we al een beetje te stuiteren omdat dit weer een heel bijzondere bruiloft ging worden. De bruiloft was in The Grand in Amsterdam, in de zaal waar Beatrix ook is getrouwd.
De ambtenaar zou de vader van de bruid zijn en in de Noorderkerk zouden ze getrouwd worden door de vader van de bruidegom!

Read More
Bruiloft van Sven en Ramona | Tholen | Roosendaal | Dongen

Bruiloft van Sven en Ramona,

Al een tijd geleden zijn Sven en Ramona op stap geweest met Peter voor een loveshoot, en deze zomer was het dan zover, ze gingen trouwen...

Read More
De Toscaanse bruiloft van Tara en Vincent | San Gimignano | Toscane

Toscane... het bijzondere en romantische gebied in midden-Italië. En dat je daar dan gaat trouwen... Een droom natuurlijk!

Tara en Vincent ontvingen op vrijdag 2 juni hun gasten uit Nederland op het landgoed Fattoria di Larniano. Terwijl de trouwauto (Fiat 500 FTW!) werd uitgeladen keek iedereen nog wat onwennig toe. Maar het ijs was al vlot gebroken met een heerlijke buitenborrel en champagnetoast. Yum!

Read More