Awards en onze gedachten erover

De belangrijkste reden voor ons om mee te doen aan awards is dat het ons de afgelopen jaren betere fotografen heeft gemaakt. Door de lat hoog te leggen zijn we veel kritischer naar onze foto’s gaan kijken. Onszelf scherper makend na iedere bruiloft en zo het niveau omhoog halend. We zijn kritisch op onszelf, maar ook op elkaar en zo blijven we scherp.

Read More
Menno en Néline | Trouwen op een boerderij in Zeeland

“Wij gaan trouwen op een boerderij”. Dat was eigenlijk een van de eerste dingen die we hoorden van Menno en Néline toen ze bij ons waren. Wonend in Rotterdam wilde dit stel hun bruiloft graag dichtbij hun roots vieren: in Zeeland. Néline komt uit Dirksland en Menno uit Tholen. Menno en Néline beleefden een mooie en emotionele ceremonie, waarbij er prachtige geloften werden uitgewisseld.

Read More
Bruiloft van Mitch en Sanne | Ware liefde in het Ketelhuis Amersfoort

Het blijft eigenlijk heel bijzonder, dat mensen helemaal vanuit Amersfoort komen rijden, ‘speciaal’ voor ons. Maar het was de moeite waard, want we hadden het meteen hartstikke gezellig aan onze keukentafel. Mitch en Sanne praatten honderduit en we konden elkaar op die manier goed leren kennen.

Je kunt heel veel details van een bruiloft ‘eigen’ maken. En dat is precies waar Mitch en Sanne heel erg goed in bleken te zijn.

Read More
Christien en Bart | Slot Doddendael buitenbruiloft met knuffels, zoenen en meppen

Je moet wel een hele koele kikker zijn als je op de ochtend van je bruiloft, nadat je net je bruid hebt ontmoet, met het reisbureau aan de telefoon hangt om een (groot) probleem met je huwelijksreis op te lossen.

Nadat de reiscrisis was opgelost reden Bart en Christien in hun Porsche Cabrio de brug van het prachtige Slot Doddendael over om opgewacht te worden door een enthousiaste groep gasten.

Read More
Hoe vergeet je elkaar niet tijdens je bruiloft

Je hebt het vast al vaker gehoord: je wordt geleefd tijdens je bruiloft. Ondanks al het plannen vooraf zodat je dat ‘smooth’ verloopt, het inroepen van de hulp van een ceremoniemeester en het boeken van een goede fotograaf, vliegt zo’n dag vaak voorbij.

In deze blogpost tips hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Read More
Ferdinand en Heidi | Zeeuwse bruiloft bij Slot Moermond in Renesse

Slot Moermond in Renesse is een bijzondere plek. Het kasteel wordt bijna uitsluitend gebruikt voor bruiloften en evenementen. Het is dus echt helemaal van jullie op het moment dat jullie daar trouwen.

Ferdinand en Heidi trouwden er ook. Het blijft een prachtig stukje Zeeland en het laat een heel andere kant zien van het mondaine Renesse.

Read More
Verhalende trouwfotografie in Veere en Kapelle

Met enorm veel plezier begonnen we aan de bruiloft van Stefan en Anne in Kapelle (Zeeland). Ik (Peter) vind het altijd wel tof als er een leuke bruidsauto in het spel is en dat was er: toen ik uit mijn auto stapte bij Stefan hoorde ik in de verte al de diepe grom van de Ford Mustang aankomen. Lekker! Stefan en ik konden tegelijk naar binnen - ook makkelijk!

Bij Anne begon de dag wat rustiger en zonder harde motorgeluiden. Wel overigens met een slaperige hond die de camera probeerde te negeren 😂. De mama van Anne genoot duidelijk van dit moment samen… het is toch maar je dochter die gaat trouwen!

Read More