Coen en Jennifer | Sint Philipsland | Bergen op Zoom | Tholen

April... de maand van de lente, alles lekker fris en nieuw en ook: de maand van de bruiloft van Coen en Jennifer in Sint Philipsland.

Na een relaxte start bij de bruidegom werd ik hartelijk verwelkomd bij Jennifer thuis. Fijne mensen die met liefde en aandacht hun dochter hielpen klaarmaken voor haar dag. Die begon thuis, waar Coen haar ophaalde en al snel waren we onderweg naar theater De Maagd in Bergen op Zoom voor de bruidsshoot.

Wat een toffe locatie zeg! Bijzondere plaatsen, mooi licht en alle ruimte om helemaal onze gang te gaan. Met hulp van Milou die als 'levende flitsstandaard' fungeerde hebben we daar echt iets bijzonders kunnen maken.

Vervolgens zijn we naar Tholen gegaan voor de ceremonie en aansluitend de receptie in Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom.

De oma van Jennifer kon er niet bij zijn, maar daar was aan gedacht. Met de wensambulance werd ze toch opgehaald, een emotioneel moment voor iedereen. Met de foto die ik van Jennifer met haar oma maakte won ik recent een Dutch Masters award, waar ik hartstikke trots op ben!