Marjolein en Lucien | Goes | Vlissingen

Marjolein en Lucien

Op 10 juni was het zover: ik mocht voor Marjolein en Lucien hun bruidsfotografie verzorgen. Na te zijn begonnen bij Marjolein in Goes en een prachtige eerste ontmoeting te hebben gefotografeerd vertrokken we naar Vlissingen voor de fotoshoot.


De bedoeling was dat we in de Machinefabriek zouden fotograferen, een geweldige urban industriële locatie. Maar deze bleek de afspraak te zijn vergeten. Even gebeld met de gemeente en daarna een poging gedaan bij de Timmerfabriek, het witte gebouw even verderop. Daar konden we gelukkig wel in en vanwege de mooie zonnige dag schitterende platen kunnen maken.

En zowaar konden we daarna ook nog de machinefabriek in, dus dat trof voor het bruidspaar. Mooie beelden in allebei de locaties!

Lucien, een man van weinig woorden bleek een waar fotomodel. Rustig en helemaal zichzelf deed hij op elke foto zijn ding. Fijn voor Marjolein om heerlijk tegen haar aanstaande man te kunnen leunen (en figuurlijk).

De ceremonie vond plaats in het altijd prachtige oude stadhuis van Goes. Sfeervol, liefdevol en gezellig: de bruiloft van Marjolein en Lucien in Goes en Vlissingen.