Peter en Anniek | Rotterdams/Zeeuwse bruiloft op Landgoed Twistvliet Vrouwenpolder

Peter en Anniek | Rotterdams/Zeeuwse bruiloft op Landgoed Twistvliet Vrouwenpolder

De bekende klik met een bruidspaar... we hebben het er vaker over. Zonder meteen als een vastzittende plaat te willen klinken, is dat iets wat we bij iedere bruiloft echt belangrijk vinden. 

Bij Peter en Anniek, geboren Zeeuwen maar wonend in het hippe Rotterdam, gebeurde er iets bijzonders.

Bruiloft van Lotte en Richard | 's Heerenhoek | Vlissingen | Heinkenszand

Bruiloft van Lotte en Richard | 's Heerenhoek | Vlissingen | Heinkenszand

De eerste bruiloft dit jaar was al weer in februari.

3 februari gingen Lotte en Richard trouwen.

De ochtend startte Lotte met haar dochters thuis, en Richard bij zijn ouders.

Lotte is zelf kapster dus heeft haar dochters haar (en een beetje make-up) gedaan en toen moest ze zelf ook nog natuurlijk. Richard moest even wachten, maar

Onze klantervaringen

Onze klantervaringen

Als bruidsfotograaf is de beste reclame natuurlijk mond op mond. Je hoopt altijd dat 'van een bruiloft een bruiloft' komt. Dat is regelmatig het geval, maar toch wil je graag dat je toekomstige bruidsparen een eerlijk beeld kunnen vormen van wie je bent en wat je doet. De recensies op Facebook helpen daar bij, maar die zijn toch vrij beperkt en lang niet iedereen weet ze te vinden.

Nanda en Ernst | Meliskerke | Oostkapelle | Domburg | Middelburg |Veere

Toen ik 's morgens binnenkwam bij Nanda in Meliskerke wist ik niet wat ik zag. Een stralende bruid met een schitterend sieraad op haar voorhoofd.
Nanda is Sri-Lankaans en dat wilde ze graag op haar bruiloft laten zien. Ze had ook een hele mooie bruidsjurk aan, een slanke fishtail jurk met een open rug en lange sluier.

Nanda is een type dat van aanpakken houdt, dus was ze voortdurend aan het multitasken. Van meekijken en stylen van haar haar (ze is zelf kapster) tot het lezen van felicitatiekaarten die in de bus vallen - alles terwijl ze werd klaargemaakt voor haar huwelijksdag. En wat zag ze er ongelooflijk mooi uit! Een plaatje werkelijk.

Ernst, die net was komen aanrijden in een Aston Martin DB5 wist ook niet wat hij zag. Hij dacht zelf ook dat hij er goed uitzag in zijn 3 delig kostuum toen hij 's morgens zijn stropdas dichtknoopte, maar zijn Nanda overtrof alle verwachtingen.

De fotoshoot vond plaats op een prachtige locatie. Landhuis Overduin in Oostkapelle bleek een bijzondere plek te zijn waar we met plezier foto's hebben gemaakt. Ook zijn we nog even in Domburg geweest, waar we bij De Pagter interieur binnen ook nog bijzondere foto's konden maken.

Nadat Nanda en Ernst thuis weer werden verwelkomd met een confettidouche (altijd een fijn moment voor journalistieke plaatjes) werd er geluncht en daarna vertrokken we naar Middelburg.

En tja, de ceremonie in de indrukwekkende koorkerk van de Nieuwe kerk (of ook Sint Nicolaas-kerk genoemd) in Middelburg... een bijzondere ervaring. Torenhoge gewelven boven het bruidspaar, een ceremonie vol emotie en aansluitend de kerkdienst in de kerk die ernaast is.

Begeleid door Martin Mans op het orgel werd Nanda naar binnen begeleid door haar vader, opgewacht door een stralende Ernst. Gelukkig wees de koster me een plekje hóóg bovenin het gebouw, vanwaar ik een bijzondere overzichtsfoto kon maken. Het was een hele klim, maar het was het waard.

Het aansnijden van de taart gebeurde met een sabel - ook geen alledaags tafereel. Maar wel tof om te fotograferen natuurlijk!

Aan het eind van de dag vertrok het bruidspaar naar De Werf in Veere, waar ze ontvangen werden met een douche van witte rozenblaadjes. Nanda hield vervolgens een prachtige onverwachte speech voor Ernst, waarin ze aangaf hoeveel ze van hem houdt en hoe blij ze is met hun huwelijk. Een mooi moment! 

Voor mij werd de dag afgesloten toen de BBQ werd aangestoken voor het dinerbuffet. Nanda en Ernst, jullie dag was mooi en speciaal, ook voor mij. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en de sfeer was relaxed - precies zoals ik graag fotografeer. Veel geluk samen!

Marjolein en Lucien | Goes | Vlissingen

Op 10 juni was het zover: ik mocht voor Marjolein en Lucien hun bruidsfotografie verzorgen. Na te zijn begonnen bij Marjolein in Goes en een prachtige eerste ontmoeting te hebben gefotografeerd vertrokken we naar Vlissingen voor de fotoshoot.

Perry en Clara | Kapelle | Goes | Vlissingen

Machinefabriek Vlissingen. Iemand wel eens geweest? Per toeval kwamen wij (bruidspaar en ik) er op 27 november terecht. Supertoffe locatie! Heel smerig wel, en dat heeft de bruidsjurk een beetje geweten... maar het was het waard, aldus de bruid. En de jurk hebben we ook weer schoongekregen gelukkig.

En nog zo'n bijzondere plek op deze topdag: de ceremonie. Omdat het gemeentehuis van Goes in de steigers stond konden we terecht in de grote kerk in Goes. Prachtig en heel bijzonder!

Perry en Clara, veel geluk samen! Was heel tof met jullie.