Adrianne en Ruben | Journalistieke trouwfotografie Monster en 's Gravenzande

 

Kijk, het leuke aan deze bruiloft (onder andere) is dat Adrianne ons al heel lang volgde op Facebook. Dus toen ze gevraagd werd door Ruben belde ze ons om af te spreken. En gelukkig: we konden het ook goed met elkaar vinden! Wij zagen een prachtige bruid, een toffe bruidegom en een geweldige dag in het verschiet. En boy oh boy, hadden wij effe gelijk! Trouwfotografie bij Strandtent Zomertijd in 's Gravenzande: kijk mee!

De bruiloft begon in Monster, bij de voorbereidingen van Adrianne. Een prachtige dame, die stralend klaar zat terwijl haar make-up en haar werd verzorgd. Ze werd geflankeerd door haar moeder en haar zus Carola, tevens de ceremoniemeester. De liefde en het enthousiasme voor de bruiloft gonsde door de kamer.

Op zoek naar journalistieke fotografen die ook niet van standaard foto's houden?

Toen Ruben haar op kwam halen, als een echte gentleman, kregen wij als journalistieke fotografen de reactie die we hopen te krijgen van een bruid: superenthousiast! Ruben bleef cool en lachte. Maar je zag zijn ogen stralen.

Ruben en Adrianne-67.JPG

We togen gezamenlijk naar Den Haag om wat foto's te maken van het bruidspaar. Ondanks dat wij geen fotoshoot-wonderen zijn, doen we het altijd graag. Al is het maar om het bruidspaar even lekker samen te laten zijn en te genieten van elkaar, voordat de trouwdag begint. We hadden dit keer ook geluk met de locaties (het Binnenhof, de Passage en of all places: The Sting) en het licht, kijk maar.

Daarna vierden ze hun ceremonie bij De Viersprong in 's Gravenzande, proostten op het leven en hun geluk en trouwden ze in de kerk.

Wij vertrokken intussen naar beachclub Zomertijd, waar we de gasten en het bruidspaar opwachtten. Die kwamen met een hele toffe bus aan! Altijd leuk voor de foto's. 

Adrianne is juf en dus: een uitgebreide kinderreceptie! Kolfje naar onze hand. Of eigenlijk: naar Mitzy's hand. Die is gék op kinderen fotograferen. En hier waren er genoeg!

Daarna konden we 's avonds nog een héél gezellig feestje vastleggen met muziek van Folkert-Hans Tolsma.

Da's alles bij elkaar een prachtige dag geworden toch? En om het af te sluiten kregen we nog een droom van een zonsondergang cadeau... vol dramatische wolkenpartijen en prachtige kleuren. Die konden we niet negeren natuurlijk!

Ruben en Adrianne-411.JPG