Bruiloft met een gender bruidstaart als toetje | Hapert | Lage Mierde | Eindhoven

Eind april dit jaar zijn Bart en Eline getrouwd! Eline was hier al bijna 20 weken zwanger! Dit maakte de dag nog een beetje meer bijzonder dan dat hij eigenlijk al was.

De ochtend voorbereidingen begonnen in hun eigen huis in de plaats Hapert in de Noord-Brabantse gemeente Bladel, Bart werd door zijn zus geholpen met aankleden beneden en Eline met haar moeder boven.

Bruiloft Hapert voorbereiding thuis
Bruiloft Hapert voorbereiding thuis
Aankleden bruid moeder Haper
Bruidegom klaarmaken zus Bladel
Blijde bruid aangekleed door moeder Hapert

Hun ontmoeting beneden was heel intiem met alleen moeder, zus (en wij natuurlijk). En omdat Bart en Eline beiden muzikant zijn (zelfs een muzikanten duo) kon er natuurlijk niet verder gegaan worden met de dag totdat er eerst een nummer werd gezongen door deze 2.

Huilende mama en zus bruidspaar
ontmoeting bruidspaar love
Zingend bruidspaar Noord-Brabant
gitaar bruiloft Brabant Bladel

Na deze mooie noten zijn we op pad gegaan naar een van de natuurgebieden in de streek Kempen.

trouwen natuurgebied de Kempen
Bruidegom close-up buiten Brabant
Bruidspaar natuurgebied de Kempen

Na een heerlijk frisse neus te hebben gehaald in het mooie natuurgebied daar in Noord-Brabant zijn we vertrokken naar Lage-Mierde waar de ceremonie plaats zou vinden. Het speciale hier was dat ze niet naar het gemeentehuis gingen maar dat de ceremonie gehouden werd op de plaats waar Bart was op gegroeid bij zijn ouders. Voor de bruiloft hadden ze de hele locatie omgebouwd naar een sfeervolle trouwlocatie. Tijdens de ceremonie zongen Bart en Eline zelf ook nog een nummer, zo werd het een hele persoonlijke en ook muzikale ceremonie.

Gemeente Reuzel trouwen bruidspaar ouders bruidegom
bruidspaar in spotlight
Zingende bruid ceremonie Brabant
kus Kiss Just maried

Na de ceremonie was er natuurlijk een toost uitgebracht (voor Eline natuurlijk met alcoholvrije bubbels) en daarna werd de taart aangesneden en het leuke van deze bruidstaart was dat de vulling blauw of roze kon zijn. Zodat iedereen te weten zou komen wat het geslacht van hun kindje zou worden.

En het was: ROZE!!!!!

Toost op het bruidspaar Lage Mierden
Bruidstaart bloemen gendercake
genderreveal aansnijden bruidstaart

En zoals jullie (bijna) altijd van ons gewend zijn: Een detail ringenfoto! En bij een muzikaal duo maken we natuurlijk graag gebruik van de aanwezige instrumenten ;-) in dit geval een hele mooie gitaar.

Gitaar trouwringen detailfoto

Lieve Bart en Eline,

Heel veel geluk samen en straks met jullie gezinnetje!

Peter en Mitzy