Bruiloft Marc en Claudia | Sommelsdijk | Ouddorp | Werelds aan het strand

Wat een mooie stralende dag en wat een mooi en stralend stel!

September vorig jaar zijn Marc en Claudia getrouwd. En wij mochten deze speciale dag vastleggen. We zijn begonnen in Sommelsdijk waar Claudia woonde. Haar vriendin was al aanwezig om haar te helpen met de voorbereidingen en de kapster was al druk bezig. Op de keukentafel stond een mand met een lief ontbijtje van Marc met de boodschap: "eet smakelijk en tot straks". Ik geloof niet dat ze er veel van heeft gegeten door de zenuwen. 

In een mooie witte Volkswagen Kever kwam Marc de straat ingereden. Ik geloof dat hij wel een beetje zenuwachtig was om zijn Claudia te zien.

Nadat ze elkaar uitgebreid bewonderd hadden zijn ze in de auto gestapt en gingen we op weg naar de fotoshoot. We zijn naar wat verschillende locaties gegaan waaronder Sommelsdijk,  een paar mooie bunkers op de route naar Ouddorp en bij Ouddorp sloten de bruidsmeisjes ook aan.

Na de foto's gingen we naar de locatie, Werelds aan het strand in Ouddorp. En WOW! Alsof we op een tropisch strand waren. Het weer was lekker, de lucht mooi blauw en een super leuk bruidspaar! Wat wil je nog meer.

De ceremonie werd buiten op het strand gehouden onder een mooi houten prieel. De omgeving daar was prachtig, het weer was prachtig en het bruidspaar was prachtig. Wat wil een fotograaf nog meer?

Na de ceremonie werd er natuurlijk geproost, taart gegeten. Even lekker bijgekletst en ook nog wat gesprongen door de bruidegom ;-)

De ringen krijgen bijna altijd nog even wat extra aandacht van ons (nouja, meestal van Peter), achter de ringen hier liggen de 'doosjes' waar ze in zaten tijdens de ceremonie. Ik heb voor deze keer ook maar een foto van Peter erbij gedaan hoe hij meestal zo'n foto maakt tijdens een bruiloft. En ja, hij word wel eens gek aangekeken als mensen niet precies zien wat hij aan het doen is ;-) .

Van Ouddorp zijn we in de auto gestapt en naar Sommelsdijk gereden waar Marc en Claudia voor de kerk zijn getrouwd.

Lieve Marc en Claudia, bedankt dat wij bij jullie dag mochten zijn!

Heel veel Liefde en Geluk voor de toekomst!

Peter en Mitzy