Bruiloft van Mitch en Sanne | Ware liefde in het Ketelhuis Amersfoort

Amersfoort: niet bepaald bij ons in de buurt, maar toch kwamen Mitch en Sanne helemaal daarvandaan naar Nieuw Vossemeer om elkaar te leren kennen. Dat blijft eigenlijk heel bijzonder, dat mensen zo’n eind rijden ‘speciaal’ voor ons. Maar het was de moeite waard, want we hadden het meteen hartstikke gezellig aan onze keukentafel. Mitch en Sanne praatten honderduit en we konden elkaar op die manier goed leren kennen.

Uiteraard bespraken we ook even de bruiloft en zoals het bruidspaar toen al aangaf was deze helemaal van hen. Kijk, bruiloften volgen vaak allemaal een ongeveer gelijkwaardige volgorde: klaarmaken (getting ready), ontmoeting, fotoshoot, ceremonie en daarna lekker borrelen en ‘s avonds een knalfeest.

Maar daarbinnen kun je je heel veel details van de dag ‘eigen’ maken. En dat is precies waar Mitch en Sanne heel erg goed in bleken te zijn. Voorbeelden? Nou, bijvoorbeeld dat ze voor iedere gast een persoonlijk briefje schreven die tijdens het eten werden gelezen. Zó persoonlijk en dat leverde natuurlijk prachtige momenten op. Maar ook het eigenwijze gele DAFje als trouwauto mocht er zijn!

Mitch en Sanne vierden hun bruiloft bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort, een prachtige locatie met veel natuurlijk licht. Superfijn als fotograaf natuurlijk! Maar tegelijk ook een geweldige uitstraling en goede bediening. Aanrader dus!

Mitch en Sanne is echt een bruidspaar wat bij onze stijl van fotograferen past. Heel relaxed, niet ‘getrouwd’ (haha) met de planning en alles heel eigen en persoonlijk. Dat levert een huwelijksdag op die echt heel persoonlijk is en de foto’s reflecteren dat dan meteen. Daarnaast hadden we gewoon heel veel lol samen en ook dat zie je terug in de foto’s.

Kijk maar: