Christien en Bart | Slot Doddendael buitenbruiloft met knuffels, zoenen en meppen

 

Huwelijksreis

Je moet wel een hele koele kikker zijn als je op de ochtend van je bruiloft, nadat je net je bruid hebt ontmoet, met het reisbureau aan de telefoon hangt om een (groot) probleem met je huwelijksreis op te lossen.

Bart is zo’n koele kikker. Er was echt wel iets aan de hand, want hun reis hing bijna helemaal niet door (en was recent al omgeboekt). Maar Bart deed het met een lach op zijn gezicht en zijn hand in zijn zak. Tekenend voor de hele bruiloft van Christien en Bart eigenlijk: totale rust en alles gefocust op genieten van elkaar en de gasten.

Planning

Wij denken dat een bruiloft precies zo hoort te zijn. Het is echt geen dag waar persé alles hoort te lopen zoals je van tevoren hebt gepland. Net als het leven zijn er soms verrassingen; leuke en minder leuke. Maar al die dingen maken het jullie dag. Planning is belangrijk, vervolgens loslaten en genieten ook.

Slot Doddendael

Zo ook bij Bart en Christien, hoewel het daarna eigenlijk van een leien dakje ging. Nadat de reiscrisis was opgelost reden Bart en Christien in hun Porsche Cabrio de brug van het prachtige Slot Doddendael over om opgewacht te worden door een enthousiaste groep gasten. Familie en vrienden waren allemaal op hun paasbest om samen met dit gelukkige bruidspaar te genieten van hun geluk en hun beloftes aan elkaar. En genoten werd er, niet alleen dankzij het stralende weer.

Gulle lach

Zoals de foto’s al laten zien overheerste de gulle lach en soms een traan op dit huwelijk. Met andere woorden, oprechte emoties bij iedereen. En gelukkig konden wij onze weg vinden tussen deze groep fijne mensen om dit vast te kunnen leggen. Het blijft bijzonder hoe gemakkelijk mensen ons vertrouwen en toelaten in hun leven.

Iets wat wij heel vaak horen na afloop van een bruiloft is: jullie waren haast onzichtbaar vandaag! Dat is niet iets waar we heel erg ons best voor doen, het is gewoon wie wij zijn; het gebeurt gewoon op die manier. We mengen ons onder de gasten, maken soms een praatje en verstoppen ons vooral niet. ‘Hiding in plain sight’ noemen ze dat ;-).

Knuffels, zoenen en meppen

Na een prachtige ceremonie gingen we naadloos over in een toffe borrel, waarbij er ruimte was om het bruidspaar te feliciteren. En dat werd ruimschoots gedaan! Veel knuffels, zoenen en meppen op Bart’s schouder. Toen het bruidspaar aan het diner ging waren wij klaar met fotograferen. Natuurlijk fotografeerden we daar ook nog wat sfeer en konden we de dag tevreden en voldaan afsluiten.

ps: dit was de reactie van het bruidspaar toen we de eerste foto’s stuurden. Let vooral op dat laatste zinnetje, dat geeft je inzicht in hoe scherp Peter soms is 🤣:

Hi Mitzy en Peter,

Wat een ontzettend mooie foto’s!! Echt genieten! Super gaaf, we zijn uiteraard erg benieuwd naar de rest.

Vandaag aangekomen in Khao Lak in Thailand, prachtig mooi hier.

Nogmaals heel erg bedankt! Super.

Je vestje hangt nog bij ons Peter, sturen we wel even op zodra we terug zijn.

Groetjes,

Bart en Christien