Danny en Joëlle, een droombruiloft in Sint Philipsland, Zierikzee en Renesse

Wat een dag! Sfeer, emoties en humor wisselden elkaar af op deze prachtige bruiloft. Over alle details was nagedacht - als fotograaf altijd zo fijn om te zien!

De dag begon in Sint Philipsland bij de ouders van Joëlle. Nadat Joëlle haar werkelijk schitterende jurk had aangetrokken liep ze naar beneden, waar haar vader het niet droog kon houden. Zijn enige dochter op deze belangrijke dag... Een dikke knuffel volgde.

Danny en Joëlle-39.jpg

Bij Danny lag ook alles klaar en zowel zijn vader als moeder hielpen met het aankleden. Zijn vader trouwens vooral met bijdehante opmerkingen, wat veel gelach tot gevolg had. Danny was bijzonder relaxed en had er duidelijk zin in.

Op het strandje van Sint Philipsland zag Danny zijn Joëlle voor het eerst. Een bijzondere ontmoeting op een prachtige serene plek. 

In Zierikzee hebben we vervolgens wat foto's gemaakt op plekken waar we bijzonder licht of leuke locaties vonden. Zoals bijvoorbeeld in de 'Dikke Toren' en bij 'De Man Die Bakt' binnen. In mijn enthousiasme over zijn groene muur vertelde ik hem dat 'zijn brood mooi was, maar zijn muur nog mooier'. Achja, een fotograaf wordt nu eenmaal over andere dingen enthousiast.

En toen: Slot Moermond. Wat een mooie en bijzondere locatie is dit toch. Vanwege de regen weken we uit naar binnen en de crew van Slot Moermond zorgde ervoor dat dit vlekkeloos en zonder overlast voor het bruidspaar gebeurde. Klasse! Ook Luizter, die aanwezig was voor de live muziek paste zich moeiteloos aan.

De ceremonie was zoals altijd een bijzonder moment. Er werd gelachen, er waren momenten van verstilling en daarna kwam het jawoord er vol overtuiging uit bij Danny en Joëlle. Luizter speelde een prachtige versie van 'Ik Hoor Bij Jou' van Marco Borsato en het bruidspaar en de getuigen ondertekenden de akte.

Op de receptie werd natuurlijk genoten van de bijzondere bruidstaart en stonden de mensen lekker buiten ondanks de regen (onder parasols, dat wel).

Tijdens het diner hield de moeder van Joëlle een grappige en emotionele speech. Wat een liefde voor haar dochter - iets wat later nog duidelijker werd toen ze vol overtuiging samen meezongen met de live muziek van Luizter

Natuurlijk had het bruidspaar voor 's avonds een prachtige openingsdans ingestudeerd. Wat een overtuiging en klasse! Daarna trok Danny zijn jasje uit en werd gingen ze pas echt los! Naadloos ging de dans over in een volle dansvloer waar tot in de kleine uurtjes stevig werd doorgefeest!

De dag was niets minder dan een echte droombruiloft! Danny en Joëlle hebben alles gedaan om er een schitterend feest van te maken en dat is gelukt.