David en Jannita, een natuurlijke stadsbruiloft in Oostkappelle en Middelburg

Vroeg in de morgen beginnen bij de bruidegom en de bruid. Beetje stoere foto's maken van David, mooie foto's van Jannita... zo begon de dag heerlijk!

Jannita had een heel lief pakketje gemaakt voor David wat op zijn ontbijtbord lag: 'From Me To You'.

Er zat een briefje in en heel veel foto's van hun samen. Hoe mooi is dat? Voor de bruidegom een goed begin van de dag.

Terwijl haar moeder nog druk in de weer was zat Jannita in de make-up. Dat gaf ons tijd om de jurk op een mooie plek op de foto te zetten en details te fotograferen (wij houden van details).

DSCF3480 2.jpg

Daarna: nog even tanden poetsen en toen stond David al haast aan de deur. Altijd zo'n bijzonder moment, ik zeg het altijd nog even tegen mijn bruidsparen: 'geniet er van hoor! Dit is echt julie momentje samen'. En kijk die lacht van Jannita dan... pure liefde voor haar David.

David en Jannita wilden graag bruidsfoto's maken in de natuur én in hun 'eigen' Middelburg. Met een photobomb van een prachtig hertje, schitterende vergezichten en de geweldige sfeervolle stad hebben we echt iets bijzonders kunnen maken.

De ontvangst bij Jannita's ouders was daarna allerhartelijkst. Met allerlei nieuwsgierige kindjes (en stiekem ook volwassenen hoor) konden wij ons journalistieke fotohart ophalen. De 'mannen' mochten van David nog even achter het stuur van de MG zitten. Vet!

Het huwelijk werd gesloten in het prachtige stadhuis van Middelburg, aan de Markt. Een indrukwekkend gebouw, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. En als fotograaf vooral belangrijk: heel mooi licht! Kijk maar:

Vervolgens wilde het bruidspaar graag een paar groepsfoto's maken. Iets wat niet altijd op een fijne plek lukt, maar hier was er een ruim grasveld vlak in de buurt waar we prima uit de voeten konden. En hoe fijn is het als fotograaf dat je de vrienden van het bruidspaar zover krijgt om de lucht in te springen tijdens de foto :-).

Fijne mensen, fijne dag, fijne foto's! Wij genoten met jullie mee David en Jannita.

Veel Geluk samen!