Destination wedding? Trouwen in het buitenland? Graag!

Van het fotograferen van bruiloften worden wij blij, dat mag duidelijk zijn inmiddels. Maar fotograferen van bruiloften in het buitenland worden wij extra-bonus-blij. Waarom is dat eigenlijk zo tof en bijzonder?

Om te beginnen combineert het een aantal dingen die wij heel graag doen. Fotograferen en reizen. Maar dat niet alleen: we komen zo ook op plaatsen waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Tenzij het voor je eigen vakantie is natuurlijk, maar dat is toch anders dan voor fotografie.

In de afgelopen jaren hebben we al vaak in het buitenland gefotografeerd. Mallorca, Londen, Kroatië. En vorig jaar een bruiloft in Toscane, Italië

Tara en Vincent-707.jpg

Dit jaar mogen we weer op pad, naar Frankrijk. En hopelijk kunnen we er dit jaar en volgend jaar nog meer bestemmingen aan toevoegen! We zijn ervaren reizigers en niet snel van ons stuk gebracht.

Maar hoe werkt het dan financieel met zo'n destination wedding? Nou, eigenlijk is het heel overzichtelijk. Je betaalt ons gewoon voor het aantal uren dat we fotograferen op jullie bruiloft, volgens onze geldende tarieven. Daarnaast vergoeden jullie onze reis- en verblijfkosten. Wij zijn goed verzekerd (wereldwijd) en hebben uiteraard voldoende backup-materiaal bij. Dus we zullen nooit in de problemen raken op jullie buitenland-bruiloft.

Wij bezorgen jullie héél graag een prachtige herinnering aan jullie dag in het buitenland. Uiteraard helemaal op onze eigen Love Rules manier ;-). Dus met een grap, emotie en veel prachtige beelden.