Verhalende trouwfotografie in Veere en Kapelle

Met enorm veel plezier begonnen we aan de bruiloft van Stefan en Anne in Kapelle (Zeeland). Ik (Peter) vind het altijd wel tof als er een leuke bruidsauto in het spel is en dat was er: toen ik uit mijn auto stapte bij Stefan hoorde ik in de verte al de diepe grom van de Ford Mustang aankomen. Lekker! Stefan en ik konden tegelijk naar binnen - ook makkelijk!

Bij Anne begon de dag wat rustiger en zonder harde motorgeluiden. Wel overigens met een slaperige hond die de camera probeerde te negeren 😂. De mama van Anne genoot duidelijk van dit moment samen… het is toch maar je dochter die gaat trouwen!

Stefan had bedacht dat zijn ouders ook bij hem zouden verkleden - hartstikke tof natuurlijk! Want zo kon zijn moeder niet alleen helpen om hem er tiptop uit te laten zien, hij kon ook zijn vader helpen met de manchetknopen. Mooi moment was dat!

De trouwceremonie vond plaats bij De Werf in Veere. Een mooie locatie met prachtig zicht op de oude stad. Ondanks dat locatie voor ons zelden het belangrijkste ingrediënt is voor onze trouwfotografie (en momenten des te meer!), was dit toch wel een leuke bonus.

We vertrokken naar de Hervormde kerk in Kapelle, waar we werden getrakteerd op prachtig licht toen Anne door haar vader werd weggegeven. Een bruiloftsdienst heeft natuurlijk sowieso al lading, maar in deze setting, met live muziek erbij was het zeker prachtig!

Daarna werd bij De Werf de Champagne gesabreerd door Stefan (held!) en kon iedereen proosten op het geluk van dit bruidspaar. De felicitaties vinden wij altijd een prachtig moment om losgekomen emoties vast te leggen, want dit is eigenlijk de eerste keer dat het bruidspaar iedereen apart te zien en te spreken krijgt. Altijd weer bijzonder.

Oh en voor wie twijfelt over hun feestje: bel Anne en Stefan maar, die kunnen een goed feestje geven! De hele avond werd er gedanst, gezongen en genoten. Wat een mazzel weer dat wij daar als bruidsfotografen bij mochten zijn!