Een bruiloft vol emotie in Delft en Rijswijk

Late aanvragen komen er altijd wel eens binnen...maar deze spande wel de kroon hoor! Op vrijdag trouwen en dan op maandag de aanvraag sturen. Je ziet het niet vaak. De bruiloft zou eerst klein gehouden worden, maar werd gaandeweg steeds groter. En de week voor de bruiloft vonden ze het beide toch wel de moeite waard om dit door een fotograaf te laten vastleggen. Ze stuurde me op goed geluk een mail met daarin: "I love your photos and your creativity with all the lighting and details. I am getting married this week by friday and I would like to know if you would be available that time...". 

Alieh is Irans en studeert aan de TU in Delft. Daar leerde ze Matthijs kennen en ze werden hopeloos verliefd. Dit stel heeft voor mij de betekenis van echte liefde weer eens extra duidelijk gemaakt. De hele dag was een aaneenschakeling van emotionele momenten, niet in de minste plaats omdat er natuurlijk veel familie en vrienden uit Iran waren overgekomen. Maar ook de vriendengroep van Matthijs (lekker studentikoze types allemaal, die houden wel van een feestje) en zijn directe familie genoten zichtbaar van deze prachtige dag.

De ceremonie werd buiten voltrokken bij Herberg Vlietzigt, een hele toffe locatie in Rijswijk. Zoals de titel van de blog al doet vermoeden was er veel emotie tijdens de ceremonie - in de foto's ook goed terug te zien. Voor de vader en moeder van Alieh moet het meteen als een soort afscheid hebben gevoeld, Alieh zal nu hoogstwaarschijnlijk in Nederland blijven. Toch een moeilijk moment, terwijl je ook blij bent om het geluk van je dochter. Matthijs' vader en moeder konden niet anders dan hartstikke blij zijn voor hun zoon, maar hadden ook bedacht om Alieh de ring van zijn oma te geven. Iets waar Alieh erg blij en emotioneel van werd. Heel bijzonder!

Daarna volgde er een receptie vol plezier en Iraanse specialiteiten in de sfeervolle serre van Herberg Vlietzigt. Als journalistieke bruidsfotograaf altijd een moment om je hart op te halen. Heerlijk rondlopen, momenten vinden, praten met de gasten en alles lekker 'meevoelen'. Klinkt raar, maar toch is dat zo.

Daarna werd er 's avonds flink gedanst op het feest. Wij zijn altijd graag bij het feest aanwezig, omdat mensen dan echt al hun reservering laten varen en gewoon zichzelf zijn. Heerlijk voor de foto's! Alieh en Matthijs deden nog een openingsdans die overvloeide van liefde en samenzijn. Prachtig om te zien. En zodra er zo nu en dan wat Arabische muziek werd gedraaid ontplofte de zaal met dansende en zingende Iraanse gasten. Supertof om te zien en bij te zijn!

Alieh en Matthijs gaan samen een bijzondere en liefdevolle toekomst tegemoet en wij zijn blij dat we daar héél even deel van uit hebben gemaakt. Dank!