Eindejaarsgeschenk: verjaardagskalender

We hebben een supermooi jaar gehad in 2018. Ons eindejaarsoverzicht bewijst dat maar weer. Maar, dat was niet mogelijk geweest zonder de bruidsparen die dit jaar vertrouwen in ons stelden.

We doen er dus veel aan om onze bruidsparen zich welkom, fijn en op hun gemak te laten voelen. We voeren het kennismakingsgesprek bij voorkeur aan onze keukentafel, verwennen ze dan met lekkers en als ze boeken krijgen ze van ons een prachtig welkomstpakken (wat daar in zit? Boek ons maar, dan weet je het ook 😉).

IMG_0846.PNG
IMG_0849.PNG
IMG_0847.PNG
IMG_0845.PNG
De Love Rules verjaardagskalender

Tijdens de bruiloft betaalt dat gewonnen vertrouwen zich uit, want we krijgen toegang tot de meest intieme en bijzondere momenten van deze twee mensen. Iets waar we onszelf nog steeds over verwonderen, maar intens dankbaar voor zijn. Want dat geeft ons de mogelijkheid om te doen wat we het allerliefste doen: prachtige foto’s maken op jullie bruiloft.

Maar, na de bruiloft vergeten we onze bruidsparen niet. Aan het eind van het jaar geven we iedereen altijd een mooi eindejaarsgeschenk. Elk jaar proberen we daar weer iets bijzonders voor te bedenken en vorig jaar besloten we uit naam van de bruidsparen te doneren aan Unicef. Dat werd zeker gewaardeerd!

Dit jaar wilden we de bruidsparen iets tastbaars geven - en dankzij een geweldige tip van Marieke Zwartscholten (toffe collega!) hebben we dit jaar voor alle bruidsparen een persoonlijke verjaardagskalender gemaakt, met foto’s van hun bruiloft. En niet voor alleen 2019, nee, zo’n kalender die (hopelijk) tot in lengte van jaren op het toilet blijft hangen. Met een zilveren of gouden pen schreven we hun trouwdatum er alvast in en de pen kregen ze erbij. Netjes aan een kettinkje, zodat ze zelf de kalender verder konden vullen met verjaardagen van vrienden en familie.

Wij vonden het een mooi idee en een bijzondere manier om onze bruidsparen te bedanken voor hun vertrouwen.

Wat vinden jullie, geslaagde actie?