Ferdinand en Heidi | Zeeuwse bruiloft bij Slot Moermond in Renesse

Slot Moermond in Renesse is een bijzondere plek. Het kasteel wordt bijna uitsluitend gebruikt voor bruiloften en evenementen. Het is dus echt helemaal van jullie op het moment dat jullie daar trouwen.

Ferdinand en Heidi trouwden er ook. Het blijft een prachtig stukje Zeeland en het laat een heel andere kant zien van het mondaine Renesse.

Met het sfeervolle kasteel op de achtergrond gaven Ferdinand en Heidi elkaar het jawoord. De dag was al zo mooi begonnen met Ferdinand die bij zijn oma voorbereidde en een heerlijke knuffel van haar kreeg. Heidi was bij haar ouders thuis en werd zoals gebruikelijk door haar moeder geholpen bij het aantrekken van de bruidsjurk - dat blijft toch een speciaal mama-dochter moment hoor! Iedere keer weer zien wij de zenuwen een beetje toenemen naarmate dat moment nadert, zowel bij moeder als dochter. En daarna het genieten als alles op zijn plek valt.

En dan waren er nog de kinderen - met weinig dingen zijn wij zo gelukkig als bruiloften met kinderen. Het levert altijd heerlijke chaos, vrolijke momenten en fijne foto’s op. En hier ook weer hoor! Vooral Mitzy kan zich heerlijk uitleven op dat soort echte kindermomentjes.

Het huwelijk werd in de volle Zeeuwse zon met verve voltrokken door de onvolprezen Valesca Malipaard van De Trouwdienst (aanrader als je op Schouwen Duiveland of Steenbergen trouwt!).

Ferdinand en Heidi, jullie waren een superfijn bruidspaar en we zijn heel blij dat we bij jullie mochten zijn op deze dag!