Frances en Henry | Trouwen | Oostkapelle | Middelburg | Veere | Kamperland

In juni hebben we een loveshoot gedaan met Henry en Frances in Middelburg. Wat een gezellig en leuk stel. Ontzettend verliefd, echt duidelijk gek op elkaar. Op dit moment waren ze al druk bezig met het plannen van hun trouwdag en één van deze foto's zou uiteindelijk ook op de trouwkaart gaan komen.

Op de grote dag kwamen we aan bij Frances die er eigenlijk best wel ontspannen uitzag, de visagiste was nog bezig met haar make-up. Toen het moment daar was en ze had haar trouwjurk aan zag je haar ogen glinsteren en haar gezicht straalde. Ze was er klaar voor!

Henry kwam aanrijden in een luxe auto en liep met het boeket in de hand naar de deur om zijn vrouw in spé op te halen. Tijdens het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen stond Peter buiten en Mitzy binnen dus het leuke is dat we alletwee van de andere kant de ontmoeting in beeld konden brengen.

Nadat ze elkaar uitgebreid hadden bewonderd, zijn we vrij snel op pad gegaan voor de fotoshoot. Eerst zijn we naar het abdijplein en de kloostergangen in Middelburg gegaan en daarna lekker het centrum ingelopen.

Omdat ze graag ook natuurfoto's wilden zijn we naar Oostkapelle strand gegaan en hebben we foto's in het natuurgebied gemaakt. Eerst in het bos / heide omgeving en daarna zijn we naar het strand gegaan.

Nadat we een hoop foto's gemaakt hebben zijn we weer in de auto gestapt en maakten we ons klaar voor het officiële gedeelte van de dag: de ceremonie in het stadhuis van Veere. Bij aankomst stond iedereen het bruidspaar al op te wachten. Het was een mooie ceremonie en als afsluiter was er als verassing voor het bruidspaar een mandje met 2 bruidsduiven. 

Frances en Henry bedankt dat wij jullie dag mochten vastleggen!

Peter en Mitzy