Gastblog Nathalie Volckaert van Balance-Beauty

Foto: Nathalie Volckaert

Foto: Nathalie Volckaert

Voor de eerste keer in de ‘geschiedenis’: een gastblog op de Love Rules website! Deze keer hebben we Nathalie Volckaert van Balance-Beauty gevraagd om een gastblog te schrijven over bruidsvisagie. Lees hieronder meer over haar aanpak en werkwijze.


Stralen als bruid én jezelf!

Foto: Nathalie Volckaert

Foto: Nathalie Volckaert

Als bruid wil je je helemaal prettig voelen op je bruiloft. Alles start met een goede voorbereiding, dus neem ik uitgebreid de tijd voor je proefmake-up. We kijken naar het volledige plaatje, je ideeën - persoonlijkheid - stijl - thema - waar jij je goed bij voelt. Samen creëren we jouw look en na afloop wordt een face chart gemaakt. Dit is je bruidsmake-up op papier, zodat ik op je trouwdag nog precies weet welke producten en kleuren ik ga gebruiken. 

 
Foto: Nathalie Volckaert

Foto: Nathalie Volckaert

Het is zover, de dag dat we vroeg opstaan, alle tassen gaan in de auto en ik kom richting jullie locatie. Onderweg loop ik alles nog eens door, de planning en de face chart, om zo vlot mogelijk te kunnen starten bij aankomst. Tijdens de opmaak ben ik stil, om de sereniteit en rust voor jou te behouden. Af en toe komt er een familielid of vriend langs en neem je een ontbijt. Ik maak tijd zodat je kan genieten van deze momenten.

 
Foto: Nathalie Volckaert

Foto: Nathalie Volckaert

Bij de laatste hand aan je make-up zit je te popelen om je jurk aan te trekken. Er is soms nog wat onzekerheid en ik stel je gerust. Ik geef aan dat alles samenkomt, de jurk, het kapsel en de make-up. ’Is het goed?’ Vraag je met de tranen in de ogen, ik neem je hand vast, knijp er geruststellend in een geef je een goedkeurende knipoog. Je draait je om, in de spiegel zie je jezelf als bruid en hapt even naar adem. Ik stel mijn belangrijkste vraag vandaag, ‘voel je jezelf?’ Als jij blij bent, dan ben ik dat ook! 

Gedurende de dag reis ik met jullie mee en werk je make-up bij. Voor het avondfeest gaan we van een bruidsmake-up naar een meer uitgesproken feestlook. It’s party-time! 

Met een blij gevoel ga ik naar huis, terwijl jullie genieten van alle liefde om jullie heen.


Nathalie werkt met haar bedrijf Balance-Beauty vanuit Goes, in Zeeland. Wil je Nathalie ook als visagist op je bruiloft? Neem dan via deze gegevens contact met haar op:

06 1455 1750
E-mail: info@balance-beauty.nl
Website: balance-beauty.nl
Facebook: Balance-Beauty
Instagram: @balance_beauty_nathalie