Help! Er gaat iets mis op onze bruiloft! Is dat erg?

Het korte antwoord?

Nee.

Maar we zullen je niet daarmee achterlaten en vertellen wat onze visie hierop is. 

Sven en Ramona-531.jpg

Je bruiloft bereid je uiteraard goed voor. Je boekt een toffe locatie, ambtenaar en band/dj en regelt je schema van tevoren goed met je ceremoniemeester. Tot zover niets schokkends.

Maar dan de dag zelf. Een bruiloft, net als het leven, wordt ook vaak beïnvloed door onverwachte ontwikkelingen. Kapotte bruidsauto's, file, open bruggen, een vieze jurk, blaren op je voeten, regen en storm, uitgescheurde broeken of bloemen die slap hangen van de hitte.
Is dat erg?
Eigenlijk niet natuurlijk. Want waar draait het om op jullie dag? Om de liefde. Dat moment dat je elkaar voor het eerst ziet. Dat je vader je voor het eerst ziet. Het ja-woord. De emoties tijdens de ceremonie. De slappe lach tijdens de borrel of de gekkigheid op jullie feest. Oprechte, menselijke emoties die je bijblijven, daar draait het om.

Koen en Elvira-513.jpg

Natuurlijk wil je het liefst dat alles volgens plan gaat op je bruiloft. Maar net als het leven verloopt maar zelden alles volgens plan. Ons advies is dus: omarm jullie dag zoals deze zich voltrekt. Zie het als een toevoeging die het júllie verhaal maakt in plaats van 13-in-een-dozijn. Perfectie is saai, een dag vol regen maakt het wel jullie dag. Want dat wordt het verhaal over 25 jaar: "weet je nog? De hele dag stromende regen. Maar wat hébben we gelachen!"

Marleen en Brian sneak preview-0031.jpg

Dat is toch wat je wilt? Die herinneringen? En dat is nou precies wat wij vastleggen. Het verhaal van jullie dag, zoals het zich voltrekt. Ongepolijst en ongewijzigd. Eerlijke en oprechte trouwfotografie, vanuit de gedachte dat elk mens zijn eigen verhaal heeft.

Past dit bij jullie? Dan fotograferen wij ongelooflijk graag ook jullie bruiloft. Dus kom maar op: