Het totaalpakket van Love Rules: foto en video

We vinden het belangrijk dat we onze bruidsparen een fantastische en complete ervaring kunnen bieden. En video is inmiddels een groot onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Daarom introduceren wij ons nieuwste teamlid: Stefan Oosterbaan.

Meer en meer bruidsparen laten een professionele videograaf een film maken van hun bruiloft en dat is als fotograaf best even aanpassen, omdat je ineens met 3 of 4 mensen rondloopt op een bruiloft om deze vast te leggen. Maar zoals we al zeiden: het gaat ons om de beleving van de klant en dus doen we er alles aan om niet alleen een goed gevoel achter te laten bij de klant, maar ook nog tot een geweldig resultaat te komen.

In het verleden hebben we al vaak samengewerkt met videografen die dit vak professioneel beoefenen. Met 1 van die videografen hadden we een bovengemiddelde klik én een hele fijne samenwerking: Stefan Oosterbaan.

Voor 2019 hebben we dus het team uitgebreid met een 3e lid: Stefan Oosterbaan. Omdat Stefan ons is komen versterken kunnen we nu ons totaalpakket uitbreiden met professionele en cinematische videografie. Wie wil dat nou niet? Een prachtig gemonteerde film, vol details en prachtig geluid waarin jullie dag op zijn mooist wordt verbeeld. Nu te boeken samen met de fotografie!

En wat voor jullie heel fijn is om te weten: de samenwerking tussen Stefan en ons op een bruiloft is naadloos. We kennen elkaar goed genoeg om maar een blik nodig te hebben. Met andere woorden: we lopen elkaar nooit in de weg. Fijn voor ons, maar vooral fijn voor jullie, omdat dat het resultaat ten goede komt!

Check hieronder de geweldige demofilm van Stefan en raak net als ons onder de indruk van zijn kunnen: