Hoe vergeet je elkaar niet tijdens je bruiloft

 
Trouwen bij landgoed Twistvliet Vrouwenpolder

Aandacht

Je hebt het vast al vaker gehoord: je wordt geleefd tijdens je bruiloft. Ondanks al het plannen vooraf zodat je dat ‘smooth’ verloopt, het inroepen van de hulp van een ceremoniemeester en het boeken van een goede fotograaf, vliegt zo’n dag vaak voorbij.

Er zijn een heleboel mensen die aandacht van jullie willen op je bruiloft. Niet alleen de bovenstaande, maar ook jullie familie en vrienden. Allemaal zijn ze benieuwd naar jullie gevoelens, en of jullie genieten. En dat delen jullie natuurlijk maar al te graag.

Neem een break op je eigen bruiloft

Valkuil

Maar de volgende valkuil ligt op de loer: je vergeet bezig te zijn met elkaar. Aandacht voor je man of vrouw en samen genieten van al die momenten. Neem af en toe de tijd om elkaar even in de ogen te kijken, vast te pakken en te genieten. Zeg hardop tegen elkaar hoe bijzonder het is dat jullie elkaar trouw beloven, en dat iedereen zijn best heeft gedaan erbij te zijn en er mooi uit te zien voor jullie. Neem soms samen even een klein beetje afstand om het geheel in je op te nemen. Geloof ons: het is het waard.

Vergeet elkaar niet tijdens je bruiloft

Inplannen

Wij hebben inmiddels al heel veel bruiloften meegemaakt en ze gaan echt heel snel voorbij. Plan dus voor jezelf van tevoren alvast wat momentjes van rust in. Bijvoorbeeld voor de ceremonie. Misschien kunnen jullie nog even ergens samen koffiedrinken of lunchen? Of jullie trekken je even terug in de bruidssuite. Al is het maar een kwartiertje of half uur, het kan net het verschil maken.

Feest

Hetzelfde kun je ‘s avonds doen, vlak voor het feest. Je hebt dan de ceremonie gehad, de borrel, taart, felicitaties en het diner. Een ideaal moment om jezelf even op te frissen voor het feest! Misschien wissel je nog wel even je hakken voor comfy sneakers op de dansvloer en opnieuw: even tijd voor elkaar en bewust in het moment zijn.

Bruid en bruidegom op het bruidsfeest

Tips

Wil je op onze mailinglijst voor nog meer tips?* Klik dan op onderstaande button.

*we sturen je een aantal mails met tips. Deze stoppen vanzelf.