Hoeveel uur trouwfotografie moeten we nemen?

Lastig misschien om nu te bedenken; maar probeer te bedenken wat je later terug wilt gaan zien van je bruiloft. Wil je het verhaal van A tot Z? Of liever slechts een deel van de dag?

Ik zal jullie het verloop van een (gemiddelde) bruiloft van 12 uur en de daarbij horende momenten vertellen.

Miguel en Marin-025.JPG

Het liefst beginnen wij 's morgens al met het fotograferen van de voorbereidingen. We fotograferen een deel van de make-up, haar en aankleden. Maar we zijn hierbij vooral gefocust op de momenten en niet persé op de oogschaduw. Een moeder die zenuwachtiger is dan jij, een trotse papa of je zus die binnenkomt om je oorbellen te lenen ;-). Dát zijn de momenten die we zoeken.

Een trotse papa met de bruid

Een trotse papa met de bruid

Een moeder die zenuwachtiger is dan jij, een trotse papa of je zus die binnenkomt om je oorbellen te lenen ;-). Dát zijn de momenten die we zoeken.

Kort daarop volgt de first look. Hierbij staat de bruidegom klaar en wordt hij door zijn bruid op de schouder getikt als hij zich om mag draaien. Heerlijk moment om vast te leggen.

Robin en Nina-105.JPG

Natuurlijk zijn wij altijd aanwezig bij de ceremonie en de momenten die daarna volgen.

Vanaf het diner slaat de twijfel soms toe. Wel of geen fotografen voor het avondprogramma? Dit is wat wij er van vinden:

Deze dag beleef je maar 1 keer. Je kunt geld uitgeven aan zo'n beetje alles wat je belangrijk vindt, en dat moet ook. Maar na afloop is er nog maar 1 herinnering: de foto's.

Wel of geen fotografen voor het avondprogramma? Wij hebben een uitgesproken mening.
Love Rules trouwfotografie-029.JPG

Wij creëren herinneringen die, zeker op de lange termijn, onbetaalbaar zijn (en daar zijn we ons zeer bewust van!). Wij vinden het dus ook de moeite waard als die foto's een eerlijk en compleet beeld geven van jullie dag.

Het liefst zijn we dus vanaf de voorbereidingen tot het moment dat jullie 's avonds afzwaaien aanwezig - op die manier kunnen wij het hele verhaal van jullie dag vertellen. En dat doen we het liefste.

Love Rules trouwfotografie-009.JPG
Het liefst zijn we dus vanaf de voorbereidingen tot het moment dat jullie ‘s avonds afzwaaien aanwezig.

Soms gaat dat niet of willen jullie dat niet. Dat snappen we. Daarom hebben we pakketten samengesteld waar je kunt kiezen hoeveel uur je ons wilt. Dat is uiteraard allemaal uitbreidbaar, maar het geeft een basis op het moment dat jullie ons boeken.

Interesse gekregen of willen jullie meer informatie? 

Peter GelukComment