Jorinthe en Ramon | Zomerse bruiloft in Bergen op Zoom

Nerveus? Welnee joh. Tenminste, Jorinthe niet. Ramon daarentegen... Het is altijd weer afwachten hoe je het bruidspaar aantreft 's morgens. Soms zie je alleen de bruid die in de make-up zit en soms kom je daarvoor ook nog bij de bruidegom (altijd het leukst eigenlijk).

In dit geval begonnen we 's morgens bij Jorinthe in haar ouderlijk huis in Sint Annaland. Zoals ik al zei: we troffen een chille bruid aan die er eigenlijk vooral veel zin in had. Ze filosofeerde wat over hoe nerveus Ramon zou zijn (ze kent hem namelijk een beetje...) en maakte zich intussen klaar voor de grote dag. Met hulp van haar zus, dat wel. 

Het aantrekken van de bruidsjurk is altijd een speciaal moment en het is altijd heerlijk als fotograaf als je erbij mag zijn. Voor de bruid markeert het namelijk pas echt de start van de dag. Dat is meestal het moment dat de spanning voelbaar wordt. 

Bij Ramon in Scherpenisse was dat de hele tijd al zo, maar toch ook weer niet zoveel dat hij niet genoot van het vooruitzicht om zijn Jorinthe te zien. Kwam ook een beetje door hun toffe trouwauto, de matzwarte Kever. Ze waren daar beide echt weg van.

Ramon werd ontvangen door de papa van Jorinthe met gepaste strengheid ;-). Daarna mocht hij zijn bruid zien en oh, wat straalden ze allebei.

Nadat we kort in Museum de Meestoof een reportage hadden gefotografeerd gingen we naar de Heide, nabij restaurant de Berk in Bergen op Zoom. Altijd een toffe plek, maar door het stralend blauwe weer en spiegelgladde water kreeg het iets 'buitenlands', kijk maar.

CAM17830.jpg

De trouwceremonie vond plaats bij Restaurant Grevelingen. Met op de achtergrond een prachtig uitzicht werden Ramon en Jorinthe door de enthousiaste ambtenaar in de echt verbonden. En daar genoten ze zichtbaar van op deze prachtige plek.