Kevin en Mariska | Bruiloft bij Zoet of Zout in Stellendam

 

Terwijl Kevin samen met zijn moeder zichzelf voorbereidde in zijn eigen huis, was Mariska neergestreken bij haar vader en moeder in Middelharnis. In het zachte licht van een groot raam werd ze opgemaakt en haar haar gedaan voor de grote dag.

De bruiloft van Kevin en Mariska was bij ons al vooraf gegaan door een heerlijke loveshoot, en dat helpt gewoon ontzettend bij het vastleggen van de bruiloft. Het bruidspaar weet dan hoe je fotografeert, werkt en zijn al aan je aanwezigheid gewend. Hetzelfde geldt voor de voorbereidingen in de ochtend; als alles nog relatief rustig is kun je even ‘aan elkaar snuffelen’. En dat is fijn voor zowel het bruidspaar als de fotograaf.

Terwijl Kevin de bloemen op zijn Bentley liet bevestigen door de bloemist stapte Mariska in haar jurk. Met hulp van foto’s die gemaakt waren tijdens het passen van de jurk werd hij dichtgeregen.

De ontmoeting van de bruid en bruidegom in Sommelsdijk was er een voor in de boekjes… Mariska schoot meteen vol toen ze haar aanstaande man zag. En dat is natuurlijk best begrijpelijk na een intensieve ochtend, de spanning bouwt zich toch op!

Na een gezellige en vooral zonnige fotoshoot was er een mooie ceremonie in het sfeervolle Stadhuis van Middelharnis. Uiteindelijk vertrokken we naar het prachtige Zoet of Zout in Stellendam. Een hip restaurant op een geweldige plek aan het water van het Haringvliet.

En toen het feest… ja het feest. Al vroeg werd de muzieksoort van de avond bepaald… na de openingsdans waren alle ‘jongeren’ al vrij snel aan het losgaan op keiharde techno. Geweldig contrast met opa’s en oma’s die het geheel vanaf de zijlijn rustig zaten te bekijken. Echt een feestje om ertussen te mogen rondlopen, dat kan ik jullie vertellen!

Bekijk hieronder onze favoriete foto’s van die dag.