Koen en Anne-Maaike | Trouwfotografie in Middelburg

 

Wat is Middelburg toch een prachtige stad. Voor mij voelt het altijd een beetje als Amsterdam in Zeeland, maar dan knusser. Koen en Anne-Maaike trouwden er vorig jaar en wat een schitterende dag werd het! Zonovergoten en vol liefde. Geniet mee.

Op zoek naar een journalistieke trouwfotograaf voor jullie bruiloft?

Koen en Anne-Maaike stromen over van liefde voor elkaar, dat zie je aan alles. De dag begon bij Anne-Maaike, wiens haar werd gedaan door Nanda (hé, die kennen we nog 😉). Gezellig samen met mama en de zusjes op haar kamer - er werd nogal wat afgelachen...

Koen zag zijn bruid tijdens de first look en wilde haar eigenlijk niet meer loslaten. Gelukkig hadden we daarna een kort fotomoment waar hij Anne-Maaike naar hartelust kon knuffelen. Dat deed hij dus ook.

De trouwceremonie in het prachtige stadhuis van Middelburg werd voltrokken door de grootvader van de bruid. Wat een prachtig gebaar! Je zag dat het bruidspaar er zichtbaar van genoot.

Daarna werden Koen en Anne-Maaike buiten onthaald op een confettidouche, maar dan zonder confetti. Er werden olijfblaadjes gebruikt - hoe tof! En nog milieuvriendelijk ook zeg (goeie tip Maaike!).

Het kerkelijk huwelijk in de prachtige Gasthuiskerk van Middelburg. Een emotionele en mooie dienst, waarbij Anne-Maaike het niet droog hield.

Het bruidspaar proostte daarna op een uiteraard lang en gelukkig leven.

Koen en Anne-Maaike: fijn dat ik erbij mocht zijn op jullie bruiloft! Veel geluk samen.

Gaan jullie ook trouwen?