De bruiloft van Marc en Geerline | Speuld | Nunspeet | Amersfoort | Burgh Haamstede

Op een mooie stralende septemberdag zijn Marc en Geerline getrouwd.

Voorafgaand hebben wij een mooie loveshoot met ze mogen doen in Burgh-haamstede. De liefde voor elkaar spatte er hier al duidelijk van af.

 

De grote dag in september.  We zijn begonnen in het plaatsje Speuld bij Marc, die ongewoon relaxed leek tijdens zijn voorbereidingen. De hele familie keek mee (wat wel erg gezellig was).

Hierna zijn we snel in de auto gesprongen en naar Geerline in Nunspeet gereden, die die kon wachten tot ze haar jurk mocht aandoen en beginnen aan deze dag met haar Marc.

Toen was het moment daar, Marc kwam aan en mocht zijn bruid zien. En nam haar mee! ......naar de fotoshoot ;-)

We zijn voor de fotoshoot naar het bos gereden, waar een heel mooi heide gebied was waar we prachtige foto's hebben kunnen maken. Hierna zijn we naar een prachtige kerk in Amersfoort gereden waar we wat sprookjesachtige foto's hebben kunnen maken.

Na een prachtige en ontroerende (maar er is ook heel veel gelachen hoor) ceremonie, was alle spanning er af en heeft deze confetti foto dat eigenlijk mooi samengevat.

De ceremonie was bij "Het oude magazijn" in Amersfoort, dit is een één van de oudste panden op de Wagenwerkplaats, een monumentaal spoorcomplex in Amersfoort. Vanaf 1904 werd er materiaal opgeslagen voor het herstellen en verbouwen van de goederenwagons van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij (HIJSM). Dus na de ceremonie kon het natuurlijk niet anders dan dat we de omgeving nog even gebruikten voor nog een leuke shoot.

Marc en Geerline, dankjewel dat wij jullie dag vast mochten leggen!

Heel veel liefde en natuurlijk veel Geluk toegewenst!