Matthew en Saffiya | journalistieke Bruiloft Den Haag

Journalistieke bruidsfotografie in Den Haag

Den Haag, onze hofstad. 24 juni 2016. Ik was bijzonder vereerd dat ik daar de prachtige en bijzondere bruiloft van Matthew en Saffiya mocht fotograferen.

Mijn dag begon in de prachtige Van Assendelftkapel, die tegen de grote kerk in Den Haag aanligt. Matthew en Saffiya kwamen in een grote Rolls Royce aan en werden welkom geheten door de hele familie.

Een familie die, zo bleek gedurende de dag, ontzettend hecht is. Er werd veel geknuffeld, gespeecht en vooral: gelachen. Matthew chambreerde met bravoure en enthousiasme de fles champagne, wat in ieder geval een toffe foto opleverde. En natuurlijk lekkere champagne daarna.

Matthews moeder is Engels, en dus waren er gasten uit Manchester aanwezig. Dat bleek een hele goede match met de Haagse, want het feestje 's avonds loog er niet om! Na een prachtige openingsdans en een flashmob door het hele gezelschap (voorzien van lampjes) verliet ik het bruidspaar rond een uur of 12. 

Moe, voldaan en met kramp in mijn kaken van het lachen keerde ik huiswaarts. Dank Matthew en Saffiya voor een bijzondere dag.


Cheers!