Menno en Néline | Trouwen op een boerderij in Zeeland

 

“Wij gaan trouwen op een boerderij”. Dat was eigenlijk een van de eerste dingen die we hoorden van Menno en Néline toen ze bij ons waren. Wonend in Rotterdam wilde dit stel hun bruiloft graag dichtbij hun roots vieren: in Zeeland. Néline komt uit Dirksland en Menno uit Tholen. En trouwen op een boerderij kwam echt niet zomaar uit de lucht vallen.

Die boerderij bleek één van de mooiste boerderijen te zijn van Sint Philipsland: de Henriëtte Hoeve, in eigendom van een ander bruidspaar die we hebben gefotografeerd: Joost en Gertrude. Hoe leuk!

Terug naar Menno en Néline.

Trouwen op een boerderij die normaal gesproken niet voor huwelijken gebruikt wordt betekent dat je zelf veel moet regelen, inrichten en stylen. Maar dat is Néline wel toevertrouwd! De locatie zag er werkelijk fantastisch uit. We hebben tijdens de fotoshoot veelvuldig gebruik gemaakt van het mooie licht dat we daar vonden. Maar eigenlijk waren we nog meer bezig met de ontzettend leuke klik die er bleek te zijn met de familie en vrienden van het bruidspaar.

Want op iedere bruiloft willen wij graag tussen jullie gasten passen. We willen niet opvallen en bereiken dat meestal door ons gewoon te gedragen als een gast. Ons bescheiden formaat camera’s helpen daar ook aan mee overigens.

Menno en Néline beleefden een mooie en emotionele ceremonie, waarbij er prachtige geloften werden uitgewisseld. Daarna vertrokken we naar het prachtige Hervormde kerkje van Nieuw Vossemeer voor hun inzegening. Een schitterend plekje, zowel voor het bruidspaar als de fotografen.

Het was toen al duidelijk dat dit stel nog steeds verliefd was op elkaar. Tijdens het diner waren er veel gestolen momentjes waar ze even lekker tegen elkaar aankropen of samen zaten te smoezen. Dat vinden wij altijd geweldig om te zien, dat een bruidspaar de tijd voor elkaar neemt. Zo belangrijk!

Geniet mee van een selectie van onze favoriete beelden tijdens de bruiloft van Menno en Néline.