Mirjam en Ronnie | bourgondische bruidsfotografie in Bergen op Zoom en Koudekerke

Bruiloft Mirjam en Ronnie Koudekerke

Wat een sfeervolle dag!

Vol emotie, passie en eigenheid. Mirjam en Ronnie wonen in Bergen op Zoom en hebben samen al twee zoontjes. Prachtige blonde eigenwijze mannetjes, die op hun bruiloft natuurlijk ook een belangrijke rol te vervullen hadden. Maar goed, terug naar het begin.

Mirjam zat prinsheerlijk in een leeg huis met de kapster toen wij aankwamen. De rust zelve en niets dan zin in de komende dag.

Journalistieke bruidsfotografie voorbereiding aankleden Bergen op Zoom

Ronnie was een paar straten verderop bij zijn eigen ouders neergestreken, samen met de twee jongens Seb en Sjors. Hij wilde ze graag zelf aankleden en hun haar doen, om zo samen de dag te beginnen. Ze genoten allemaal zichtbaar van dit moment. Ook Ronnie's vader stak een handje toe door de stropdas van zijn zoon alvast te strikken.

Bij de ontmoeting, buiten voor hun huis, schoot Ronnie vol toen hij zijn prachtige bruid zag. Wat een prachtige samenkomst zo met je gezinnetje, op en top genieten voor iedereen. 

De rest van de dag speelde zich af bij strandpaviljoen Kaapduin in Koudekerke. Een echte strandbruiloft dus! Perfect voor dit bourgondische stel en hun gasten. Na een korte fotoshoot in de duinen en op het strand, waarbij ze met zijn vieren nog even lekker hebben gevoetbald, was het tijd voor de ceremonie.

Ronnie liep samen met Seb en Sjors naar voren en Mirjam volgde daarna onder begeleiding van haar vader. De ceremonie was ontspannen en soms bijzonder en emotioneel. Vooral Ronnie kreeg het soms te kwaad, vooral als het over tegenslagen ging die ze samen hebben overwonnen. Het ringwisselen gebeurde samen met hun zoontjes die een prachtige armband kregen als herinnering aan deze dag. 

Omdat het echt nog wel even duurde tot de BBQ zou worden aangestoken konden wij heerlijk rondlopen en 'momentjes vangen'. Journalistieke bruidsfotografie ten top natuurlijk! Voetballen op het strand, kindjes gezellig samen in een luie stoel en het bruidspaar dat zichtbaar genoot van het samenzijn met hun geliefden.

Journalistieke bruidsfotografie Koudekerke momenten

De dag werd afgesloten met een superfeest, waarbij het bruidspaar een openingsdans had ingestudeerd samen met de andere daggasten! Telkens dansten er een koppel tussen twee rijen andere gasten door met ieder hun eigen 'choreografie'. Superleuk en soms ook hilarisch!

Een heerlijk ontspannen dag, helemaal zoals Mirjam en Ronnie het van tevoren hadden bedacht. Wat een cadeautje weer om daar als fotograaf bij te mogen zijn! Genieten geblazen.