Ons eindejaarscadeau aan de bruidsparen van 2017

Wij hadden vorig jaar een mooi en succesvol jaar met daarin prachtige bruidsparen. We hebben rondgelopen op de mooiste locaties, bij de liefste mensen en mochten daar foto's maken. Wij hebben daar enorm van genoten en aan het eind van het jaar wilden we dat laten blijken aan onze klanten. Dus stuurden we ze deze kaart:

Happy new year 2018-1.png

Ziet er leuk uit toch? Het was op tof metallic papier; alles bij elkaar een hartstikke leuk ding. Maar het ging eigenlijk om de achterkant:

Happy new year 2018-2.png

Dat wilden we hier graag ook even delen. Niet omdat we onszelf zo geweldig vinden (anders hadden we het ook wel eerder gedeeld), maar omdat we laatst ineens deze reactie kregen van Unicef:

"Beste Peter,

De laatste mail van jou is mij volledig ontschoten, grote excuses hiervoor. Je bent ons nog antwoord schuldig. Ten eerste, het is geweldig dat jullie de donatie hebben verdubbeld, elk bedrag telt. Ten tweede mag je dit ook zeker noemen richting jouw Facebook volgers, met dezelfde gegevens. Helemaal prima. Ten derde, in bijlage een bedankposter die je zou kunnen gebruiken voor de promotie. En weet dat jullie bijdrage meehelpen met het grote doel: kinderen extra warmte bieden deze winter. We gaan zorgen dat de donatie komt bij Syrische kinderen die op de vlucht huis en haard hebben verlaten en heel graag in deze kou dekens ontvangen. Geef meer dan een deken: dat is de boodschap van onze wintercampagne. Voor een gevlucht kind is een warme deken immers zoveel meer dan een stuk textiel. Een deken is een levensredder, een teken van geborgenheid en hoop. De afgelopen maanden heeft UNICEF 1,5 miljoen euro opgehaald. We kunnen niet alleen 240.000 dekens uitdelen, maar zelfs extra winterhulp zoals warme kleding en verwarmen van klaslokalen bieden. Wat een mooi resultaat!

Alvast dank en wellicht tot een volgende actie!

Hartelijke groet,

Joliene"

Unicef_Bedankt_still (002).jpg

De winter in Syrië is al voorbij en hopelijk heeft onze donatie een klein beetje geholpen. Het totaalbedrag wat daar is opgehaald is € 1.517.840. Maar de oorlog daar duurt voort, zoals we vorige week ook weer te horen kregen...

Doe ook mee met Love Rules en doneer aan Unicef voor de kinderen in Syrië. Op de website van Unicef vind je meer informatie over het conflict en wat Unicef doet: https://www.unicef.nl/noodhulp/syrie

https://www.unicef.nl/doneren