Robin en Nina | trouwfotografie in Amsterdam en Hauwert

Robin en Nina... wat een bruidspaar jongens. Zelden kom je op een bruiloft waar je je vanaf moment 1 helemaal op je plek voelt. Je hebt altijd wel wat tijd nodig om te 'landen' zeg maar. Hier niet.

Maar laat ik bij het begin beginnen.

Robin en Nina sneak preview-18.jpg

Robin en Nina hadden zich suf gezocht om de juiste fotograaf voor hun bruiloft te vinden. Ze wisten wat ze wilden: een journalistieke insteek, maar toch ook een korte fotoshoot. Na lang zoeken (hooray for Google!) kwamen ze op onze website terecht. En de vonk sprong over.

Dat is trouwens iets wat we vaker horen, dat onze website en vooral de teksten mensen overhalen. Buiten de foto's natuurlijk, daar begint het altijd bij. Maar onze site reflecteert onze persoonlijkheden en blijkt minstens zo belangrijk.

Robin en Nina sneak preview-3.jpg

Anyway, we deden een Skype-sessie, het klikte meteen en ze boekten ons! Later ontmoetten we Robin en Nina nog een keer in Amsterdam op een dag dat we daar toch moesten zijn. We hebben (te) lang zitten kletsen onder het genot van koffie, taart en andere drankjes. Als afsluiting deden we een toffe loveshoot.

CAM18468.jpg

Maar dan de bruiloft. Jongens wat een dag. De indeling was een beetje achterstevoren (yay!). Na de ontmoeting en de fotoshoot gingen we eerst met het hele gezelschap gezellig dineren. Daarna werd er pas getrouwd. En hoe!

Een buitenbruiloft van formaat kunnen we wel zeggen. Met een geweldige ambtenaar van de burgerlijke stand die wel hield van een geintje. Amsterdamse humor, wij houden ervan.

Na een ceremonie vol emoties kon het hele gezelschap direct door naar de feestzaal waar het bruidspaar de avond opende met hun dans. En toen ging het pas echt goed los! Wat een heerlijk feest. Wij hebben van hoog, laag, ver en dichtbij alles gefotografeerd. Zittend of liggend op de dansvloer, meedansend op te gekke muziek en genietend van iedereen die daar was.

We stuurden Nina en Robin een preview toen ze nog op huwelijksreis waren, en deze prachtige reactie kregen we terug:

“FAN-TAS-TISCH!!!
Echt ontzettend mooi! Die foto’s zijn prachtig. Wij zitten nu op Kefalonia na te genieten van een geslaagde trouwdag en we kijken iedere avond naar jullie foto’s.” — Robin en Nina

♥️ #loverules