We want you! Er is nog plaats in onze agenda

 
Love Rules trouwfotografie-feestfoto.JPG

Ieder jaar weer hopen we dat we toffe, gezellige, ontspannen, een beetje (te) gekke en vooral: liefdevolle bruidsparen vinden. Die ons boeken om wie wij zijn, wat we doen en hoe we dat doen. En ieder jaar lukt dat weer; ook dit jaar gelukkig. Na onze naamsverandering in januari (die was best eng!) moesten we natuurlijk maar afwachten hoe goed we gevonden gingen worden. Dat is gelukt; maar, er is nog plaats in onze agenda!

Met 20 (grote!) bruiloften op de planning dit jaar zou het zó te gek zijn als we dat aantal nog kunnen uitbreiden naar 25. 

Dus: ben of ken je iemand die gaat trouwen? Wil je ontspannen, ongeposeerde journalistieke fotografie van hoog niveau? Durf je ons héél even toe te laten in jullie leven zodat wij het beste van onszelf kunnen geven op jullie trouwdag? Dan ben je op zoek naar ons. Echt. Wij zijn er helemaal klaar voor om jullie dat prachtige document mee te geven waar je jaren later nog lachend, huilend of ontroerd naar kijkt.

Love Rules trouwfotografie-039.JPG

Zoals jullie weten (of niet) doen Mitzy en ik dit sinds 1,5 jaar full-time samen. Een grote stap, die we niet zomaar hebben genomen. We genieten hier beiden met volle teugen van en we doen het met hart en ziel. Daarom zou het ook zo te gek zijn als we naar die 25 bruiloften zouden kunnen groeien dit jaar. Goals people, goals! You gotta have 'em.

Dirk-Jan en Janine-413.JPG

Waar is er ruimte in de agenda? Nou, om te beginnen in juli (week 28 en 29), maar ook nog in augustus (week 31) en september (week 37 en 40). En in oktober (vaak ook nog schitterend bruiloftweer!) vanaf week 42.

Mogelijkheden genoeg dus! Help us out en deel dit bericht (social links onderaan), of neem contact op voor een (uiteraard vrijblijvende) afspraak.

Liever een kalender- overzicht van welke data we geboekt zijn? We got you: