Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Zoeken jullie een trouwfotograaf in Brabant? Trouwen in Bergen op Zoom

 
 

Wat is er zo belangrijk aan het vinden van de beste fotograaf die bij jullie past? Jullie bruiloft doe je maar 1 keer; als de bruidstaart op is en het feest voorbij zijn het je herinneringen en de foto’s in het trouwalbum die overblijven.

We beginnen ‘s ochtends vroeg bij de voorbereidingen van de bruid en bruidegom, we zijn er bij als jullie elkaar voor het eerst zien (ook wel first-look moment) de trouwceremonie, taart aansnijden, toast, speeches van bijvoorbeeld de vader van de bruid en natuurlijk ‘s avonds bij jullie knalfeest.

 
 

Die dag lopen wij als een schaduw met jullie mee en is het dus belangrijk dat jullie enthousiast zijn over de fotografen die je die dag rond je heen hebt lopen. Daarom spreken wij altijd graag even (vrijblijvend) af om te kijken of de klik er natuurlijk wel is.

En niet geheel onbelangrijk: vinden jullie de trouwfoto’s wel mooi.
Daarom…

…een overzicht van onze trouwfotografie portfolio in o.a. Bergen op Zoom:

 

Hieronder een klein aantal foto’s van bruiloften in o.a. Bergen op Zoom. Meer zien? Dat kan op onze portfolio pagina.

 

Wie zijn Peter en Mitzy Geluk?

 
 

Wij zijn Peter en Mitzy van Love Rules. Getrouwd, en een keigoed team van 2 fotografen die niets liever willen dan jullie trouwdag op zijn tofst vastleggen. We zijn een ‘bietje prettig gestoord’ en houden van flauwe grappen, hard werken en een Magnum na afloop van een toffe bruiloft (echt waar). Wij zijn al sinds 2001 samen, en in 2012 zijn we getrouwd.

We hebben inmiddels twee lieve kinderen, Mart (5) en Nynke (3). Met zijn viertjes wonen we in Nieuw Vossemeer, een klein dorpje vlak bij Bergen op Zoom.

We werken sinds 2016 samen als fotografen in ons bedrijf Love Rules en hebben daar ongelooflijk veel plezier in. We fotograferen door heel Nederland maar af en toe is het ook heel erg fijn om in het vertrouwde Brabant bruiloften te mogen fotograferen.

Waarom trouwen in Bergen op Zoom?

 
 

In en rondom Bergen op Zoom heb je aardig wat leuke trouwlocaties en feestlocaties zoals bijvoorbeeld: Brasserie de Berk, Hotel De Draak, Benedensas in De Heen, Natuurlijk Kloof, de Raaijberg en het Markiezenhof.

Maar stel je voor dat je de trouwceremonie of het feest ergens anders wilt houden, dan is Bergen op Zoom ook altijd leuk om de fotoshoot te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bos bij Landgoed Lievensberg of het stadscentrum met zijn leuke oude straatjes.

De werkwijze van jullie fotograaf

 
 

Iedere bruidsfotograaf heeft eigenlijk zijn (of haar) eigen aanpak en stijl. Onze aanpak voor het fotograferen van een bruiloft is journalistiek, documentair of verhalend (dat betekent eigenlijk hetzelfde maar dan met verschillende woorden). Dit wil zeggen dat wij jullie volgen in wat jullie doen, hoe jullie zijn en vooral wat er om jullie heen gebeurt. We sturen niets, we zetten niks in scène. Wij volgen jullie en iedereen om jullie heen en proberen de mooiste en meest speciale momenten van jullie trouwdag vast te leggen. En dit is verrassend genoeg vaak niet eens het aanschuiven van de ringen of de kus, maar de kleine gestolen momentjes van een kus van je moeder, een betekenisvolle blik van je partner, een traan van je oma die je later bijblijven. En deze speciale momenten jagen wij een hele dag na.

Vertellen over fotografiestijl is lastig, het beste kunnen jullie natuurlijk de foto’s bekijken:

Recente trouwfoto’s in Bergen op Zoom

 
 

Fotoshoot in Bergen op Zoom

 
 

Wij zijn zoals we eerder vertelden echte moment-fotografen, maar dat wil niet zeggen dat we geen fotoshoot doen. Hoe tof is het als je in je bruidsjurk of je trouwpak staat en we daar een mooie fotoreportage van maken. We doen dit op maat, dat wil zeggen het ene bruidspaar trekt hier graag uren voor uit terwijl het andere bruidspaar dit het liefst zo snel mogelijk achter de rug heeft. Dit bespreken we natuurlijk van te voren en we passen in wat jullie fijn vinden.

Waarom twee fotografen onze voorkeur heeft

Het liefst fotograferen we met 2 fotografen, op deze manier kunnen wij meer aandacht richten op het fotograferen van de mensen om jullie heen en kunnen wij creatiever zijn. 1 fotograaf richt zich namelijk op de ‘standaard’ momenten en de 2e fotografeert de mensen om jullie heen of ligt op zijn/haar buik te wachten tot jullie voorbij komen lopen om een super vette foto te maken (en tja, dan liggen we soms wel eens even te wachten op het bruidspaar…).

 

Videografie op jullie bruiloft

Recent hebben wij ons team uitgebreid met een videograaf, Stefan en wij zijn goed op elkaar ingespeeld zodat we zelfs met een team van 3 elkaar niet in de weg lopen op jullie bruiloft.

Wat is het voordeel van een trouwvideo naast fotografie?

Stefan is ongeveer 8 uur aanwezig en met dit videomateriaal maakt hij een cinematische film van 7-12 minuten. Een trouwvideo legt meer de sfeer van de dag vast waar foto’s het gevoel bij je oproepen als je ze later bekijkt.

Een bruidsalbum of niet?

 
 

Waarom zou je een trouwalbum willen, of waarom juist niet? Het nadeel is: ze zijn best prijzig, maar dat weegt niet op tegen de voordelen. De trouwalbums die wij verkopen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, het zijn dikke massieve albums die met veel zorg en liefde met de hand in elkaar gezet worden.

Ieder album wat we maken is anders, net zoals iedere bruiloft en ieder bruidspaar. In het album proberen we het verhaal van jullie dag vast te leggen. Met de hoogtepunten maar ook de kleine gestolen momentjes en de mensen die jullie zo dierbaar zijn. Het album kan je, zoals ik vaak zeg, zien als een kleine tijdcapsule; over 5 jaar roept het nog steeds hele bijzondere gevoelens bij je op en over 30 jaar of meer zal je leven zó veranderd zijn dat het een dierbare herinnering is aan een hele bijzondere dag en aan naasten die er misschien niet meer zijn.

We kunnen de album omslagen ook aanpassen aan jullie wensen, met verschillende materialen en kleuren is er iets voor iedereen.

Wat kost een bruidsfotograaf?

Hieronder hebben we verschillende prijspakketten gezet. Natuurlijk is iedere bruiloft anders en maken we de pakketten op maat, dus kom een keertje langs en dan kijken we er samen naar en dan kunnen jullie meteen wat fotoalbums bekijken.

 

Love Rules bruidsfotografie: 9,9 uit 21 ervaringen