Bruidsfotograaf Middelburg

Zoeken jullie een trouwfotograaf in Zeeland? Trouwen in Middelburg.

Wat is er zo belangrijk aan het vinden van de beste fotograaf die bij jullie past? Jullie bruiloft doe je maar 1 keer; als de bruidstaart op is en het feest voorbij zijn het je herinneringen en de foto’s in het trouwalbum die overblijven.

We beginnen ‘s ochtends vroeg bij de voorbereidingen van de bruid en bruidegom, we zijn er bij als jullie elkaar voor het eerst zien (ook wel first-look moment) de trouwceremonie, taart aansnijden, toast, speeches van bijvoorbeeld de vader van de bruid en natuurlijk ‘s avonds bij jullie knalfeest.

De zonovergoten markt van Middelburg tijdens de bruidsshoot.jpg

Die dag lopen wij als een schaduw met jullie mee en is het dus belangrijk dat jullie enthousiast zijn over de fotografen die je die dag rond je heen hebt lopen. Daarom spreken wij altijd graag even (vrijblijvend) af om te kijken of de klik er natuurlijk wel is.

En niet geheel onbelangrijk: vinden jullie onze trouwfoto’s wel mooi.
Daarom…

…een overzicht van onze trouwfotografie portfolio in o.a. Middelburg:

Hieronder een klein aantal foto’s van bruiloften in o.a. Middelburg. Meer zien? Dat kan op onze portfolio pagina.

Peter+en+Mitzy-kleinkopie.jpg

Wie zijn Peter en Mitzy Geluk?

Wij zijn Peter en Mitzy van Love Rules. Getrouwd, en een keigoed team van 2 fotografen die niets liever willen dan jullie trouwdag op zijn tofst vastleggen. We zijn een ‘bietje prettig gestoord’ en houden van flauwe grappen, hard werken en een Magnum na afloop van een toffe bruiloft (echt waar). Wij zijn al sinds 2001 samen, en in 2012 zijn we getrouwd.

We hebben inmiddels twee lieve kinderen, Mart (5) en Nynke (3). Met zijn viertjes wonen we in Nieuw Vossemeer, een klein dorpje op de grens van Brabant en Zeeland.

We werken sinds 2016 samen als fotografen in ons bedrijf Love Rules en hebben daar ongelooflijk veel plezier in. We fotograferen door heel Nederland maar het is ook heel erg fijn om in het vertrouwde Zeeland bruiloften te mogen fotograferen.

Detailfoto van Middelburg op de schoenen van de bruidegom.
 

Waarom trouwen in Middelburg?

In en rondom Middelburg heb je aardig wat leuke trouwlocaties zoals bijvoorbeeld: trouwen in het stadhuis aan de markt of trouwen in de burgerzaal van het stadhuis van Middelburg, in het Brooklyn Grand café of een andere leuke trouwlocatie die jullie zelf hebben uitgekozen. Ook landgoed Twistvliet is prachtig. En om te feesten zijn er natuurijk helemaal genoeg leuke locaties te vinden.

 
Bruidsfoto-in-de-Abdij-van-Middelburg.jpg

Naast een mooie trouwlocatie, en een feestlocatie heb je tijdens je bruiloft ook nog een mooie locatie nodig om wat foto’s te maken. Nou daar is Middelburg echt wel heel erg geschikt voor. De Kloostergangen is een hele mooie locatie (en droog mocht het regenen) de vleeshal, de mooie oude straatjes van Middelburg centrum zijn natuurlijk ook prachtig om te gebruiken, of we stappen even in de auto en dan sta je zo aan het water of rijd je naar een dichtbijgelegen natuurgebied.

 

De werkwijze van jullie fotograaf

Trouwceremonie+in+het+stadhuis+van+Middelburg.jpeg

Iedere bruidsfotograaf heeft eigenlijk zijn (of haar) eigen aanpak en stijl. Onze aanpak voor het fotograferen van een bruiloft is journalistiek, documentair of verhalend (dat betekent eigenlijk hetzelfde maar dan met verschillende woorden). Dit wil zeggen dat wij jullie volgen in wat jullie doen, hoe jullie zijn en vooral wat er om jullie heen gebeurt. We sturen niets, we zetten niks in scène. Wij volgen jullie en iedereen om jullie heen en proberen de mooiste en meest speciale momenten van jullie trouwdag vast te leggen. En dit is verrassend genoeg vaak niet eens het aanschuiven van de ringen of de kus, maar de kleine gestolen momentjes van een kus van je moeder, een betekenisvolle blik van je partner, een traan van je oma die je later bijblijven. En deze speciale momenten jagen wij een hele dag na.

Vertellen over fotografiestijl is lastig, het beste kunnen jullie natuurlijk de foto’s bekijken:

 

Recente trouwfoto’s in Middelburg

Fotoshoot op je bruiloft in Middelburg

Fotoshoot in de Kloostergangen van de Abdij in Middelburg.jpg

Wij zijn zoals we eerder vertelden echte moment-fotografen, maar dat wil niet zeggen dat we geen fotoshoot doen. Hoe tof is het als je in je bruidsjurk of je trouwpak staat en we daar een mooie fotoreportage van maken. We doen dit op maat, dat wil zeggen het ene bruidspaar trekt hier graag uren voor uit terwijl het andere bruidspaar dit het liefst zo snel mogelijk achter de rug heeft. Dit bespreken we natuurlijk van te voren en we passen in wat jullie fijn vinden.

 

Waarom twee fotografen onze voorkeur heeft

Het liefst fotograferen we met 2 fotografen, op deze manier kunnen wij meer aandacht richten op het fotograferen van de mensen om jullie heen en kunnen wij creatiever zijn. 1 fotograaf richt zich namelijk op de ‘standaard’ momenten en de 2e fotografeert de mensen om jullie heen of ligt op zijn/haar buik te wachten tot jullie voorbij komen lopen om een super vette foto te maken (en tja, dan liggen we soms wel eens even te wachten op het bruidspaar…).

Waarom+twee+fotografen+op+een+bruiloft.jpg
 

Videografie op jullie bruiloft

Recent hebben wij ons team uitgebreid met een videograaf, Stefan en wij zijn goed op elkaar ingespeeld zodat we zelfs met een team van 3 elkaar niet in de weg lopen op jullie bruiloft.

Wat is het voordeel van een trouwvideo naast fotografie?

Stefan is ongeveer 8 uur aanwezig en met dit videomateriaal maakt hij een cinematische film van 7-12 minuten. Een trouwvideo legt meer de sfeer van de dag vast waar foto’s het gevoel bij je oproepen als je ze later bekijkt.

Een bruidsalbum of niet?

Waarom zou je een trouwalbum willen, of waarom juist niet? Het nadeel is: ze zijn best prijzig, maar dat weegt niet op tegen de voordelen. De trouwalbums die wij verkopen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, het zijn dikke massieve albums die met veel zorg en liefde met de hand in elkaar gezet worden.

Ieder album wat we maken is anders, net zoals iedere bruiloft en ieder bruidspaar. In het album proberen we het verhaal van jullie dag vast te leggen. Met de hoogtepunten maar ook de kleine gestolen momentjes en de mensen die jullie zo dierbaar zijn. Het album kan je, zoals ik vaak zeg, zien als een kleine tijdcapsule; over 5 jaar roept het nog steeds hele bijzondere gevoelens bij je op en over 30 jaar of meer zal je leven zó veranderd zijn dat het een dierbare herinnering is aan een hele bijzondere dag en aan naasten die er misschien niet meer zijn.

We kunnen de album omslagen ook aanpassen aan jullie wensen, met verschillende materialen en kleuren is er iets voor iedereen.

Wat kost een bruidsfotograaf?

Hieronder hebben we verschillende prijspakketten gezet. Natuurlijk is iedere bruiloft anders en maken we de pakketten op maat, dus kom een keertje langs en dan kijken we er samen naar en dan kunnen jullie meteen wat fotoalbums bekijken.

 

Love Rules bruidsfotografie: 9,9 uit 21 reviews