Bruidsfotograaf Nieuw Vossemeer

Zoeken jullie een trouwfotograaf in Brabant? Trouwen in Nieuw Vossemeer en omgeving.

 

Waarom is het belangrijk de beste fotograaf die bij jullie past te vinden? Je bruiloft doe je maar 1 keer, en als de bruidstaart op is en het feest voorbij zijn het je foto’s in het trouwalbum en de herinneringen die overblijven van deze te gekke dag.

‘s Ochtends beginnen we bij jullie voorbereidingen, een van ons begint bij de bruid en de andere begint bij de bruidegom, we zijn erbij als jullie je aankleden en langzaam de spanning voor de bruiloft begint toe te nemen. Dit stukje verhaal is zo leuk omdat jullie dit pas achteraf van elkaar gaan zien.

Dan is het moment daar van de ontmoeting ( ook wel de First-look genoemd). Jullie zijn hier dan al zo aan ons gewend dat jullie ons niet meer doorhebben en gewoon kunnen genieten van elkaar zonder bewust te zijn van die fotografen. Dit is ook hoe wij de rest van de dag werken, we zijn er wel maar omdat we ons niet verstoppen heb je niet door dat we er zijn. We maken een praatje met jullie ouders en familie zodat wij een onderdeel worden van het geheel en eigenlijk veel minder opvallen dan wanneer wij ons zouden verstoppen.

Tijdens de ceremonie, taart aansnijden, toast en speeches zijn we erbij, we zorgen dat we niks missen en tussendoor jagen wij op de speciale gestolen momentjes.

En dan… jullie feest! Tijdens het feest werken wij bijna altijd met onze flitsers, de ene keer zetten wij deze aan weerskanten van de dansvloer en de andere keer zie je Peter of Mitzy met een flitser in de hand lopen terwijl de ander de feestfoto’s maakt.

 
 

Die dag lopen wij als een schaduw met jullie mee en is het dus belangrijk dat jullie enthousiast zijn over de fotografen die je die dag rond je heen hebt lopen. Daarom spreken wij altijd graag even (vrijblijvend) af om te kijken of de klik er natuurlijk wel is.

En niet geheel onbelangrijk: vinden jullie de trouwfoto’s wel mooi.
Daarom…

…een overzicht van onze trouwfotografie portfolio in o.a. Nieuw Vossemeer en omgeving:

 
 

Hieronder een klein aantal foto’s van bruiloften in o.a. Nieuw Vossemeer. Meer zien? Dat kan op onze portfolio pagina.

 

Wie zijn Peter en Mitzy Geluk?

 
 
 

Wij zijn Peter en Mitzy van Love Rules. Getrouwd, en een kneitergoed stel van twee fotografen die niets liever willen dan jullie trouwdag op de mooiste manier mogelijk vastleggen. We zijn een ‘bietje prettig gestoord’ en houden wel van een geintje, hard werken en een Magnum na afloop van een toffe bruiloft (echt waar). Wij zijn al sinds 2001 samen, en in 2012 zijn we zelf ook getrouwd.

We hebben inmiddels twee lieve kinderen, Mart (5) en Nynke (3). Met zijn viertjes wonen we in Nieuw Vossemeer.

We werken sinds 2016 samen als fotografen in ons bedrijf Love Rules en hebben daar ongelooflijk veel plezier in. We fotograferen door heel Nederland maar af en toe is het ook heel erg fijn om in het vertrouwde Brabant bruiloften te mogen fotograferen.

 

Waarom trouwen in omgeving Nieuw Vossemeer?

 

In en rondom Vosmeer heb je best wel wat leuke trouwlocaties zoals bijvoorbeeld: Benedensas in De Heen, Arcadia, het oude stadhuis van Steenbergen, en natuurlijk de Hervormde kerk in Nieuw Vossemeer als trouwlocaties.
Op sommige van deze locaties kan je ook je feest of receptie houden, maar in Steenbergen, Bergen op Zoom en omgeving zijn er heel veel leuke locaties om een feestje te houden, houd je van bourgondisch of een knalfeest? Denk aan; De Berk in Bergen op Zoom, de natuurlijke kloof, de Raaijberg of de Sint Jan in Roosendaal als de grotere locaties, maar vergeet natuurlijk niet de gezellige kleinere barretjes en kroegjes die Bergen op Zoom en Roosendaal bijvoorbeeld rijk zijn.

Fotoshoots kan je in de omgeving ook heel gemakkelijk doen. Denk hierbij aan het bos bij Landgoed Lievensberg of het stadscentrum van Bergen op Zoom met zijn leuke oude straatjes, Fort de Roovere bijvoorbeeld.

De werkwijze een trouwfotograaf

 
 

Iedere bruidsfotograaf heeft eigenlijk zijn (of haar) eigen aanpak en stijl. Onze manier van het fotograferen van een bruiloft is journalistiek, documentair of verhalend (dat betekent eigenlijk hetzelfde). Wat dit wil zeggen is dat wij jullie volgen in wat jullie doen, hoe jullie zijn en vooral wat er om jullie heen gebeurt. We sturen niets, we zetten niks in scène. Wij volgen jullie en iedereen om jullie heen en proberen hiermee de mooiste en meest speciale momenten van jullie trouwdag vast te leggen. En dit is misschien gek genoeg vaak niet eens de kus, of het aansnijden van de bruidstaart, maar de kleine liefdevolle momentjes van een knipoog van je vader, een knuffel van je broer, een traan van je opa die je later bijblijven. En deze speciale momenten jagen wij een hele dag na. Zodat jullie het gevoel van deze dag nog jaren kunnen terughalen met de foto’s die wij gemaakt hebben in jullie trouwalbum.

Om jullie alles te vertellen over onze stijl van onze fotografie is best lastig, het makkelijkste (en leukste) kunnen jullie natuurlijk gewoon de foto’s bekijken:

 
 

Trouwfoto’s in de omgeving van gemeente Nieuw Vossemeer

 
 

Fotoshoot in Nieuw Vossemeer en gemeente Steenbergen

 

Wij zijn zoals we eerder vertelden fotografen die het liefste op momenten “jagen”, maar dat wil niet zeggen dat we geen fotoshoot doen. Hoe gaaf is het als je in je mooie bruidsjurk of je nieuwe trouwpak staat en we daar een mooie fotoreportage van maken. We doen dit op maat, dat wil zeggen het ene bruidspaar trekt hier graag uren voor uit terwijl het andere bruidspaar dit het liefst zo snel mogelijk achter de rug heeft en echt niet van poseren houdt. Dit bespreken we natuurlijk van te voren en we passen in wat jullie fijn vinden.

Waarom twee fotografen onze voorkeur heeft

Het liefst fotograferen we met twee fotografen, op deze manier kunnen wij meer aandacht richten op het fotograferen van de mensen om jullie heen en kunnen wij gewoon veel creatiever zijn. 1 fotograaf richt zich namelijk wat meer op de ‘standaard’ momenten en de 2e fotografeert de mensen om jullie heen of ligt op zijn/haar buik te wachten tot jullie voorbij komen lopen om een super vette foto te maken (en tja, dan liggen we soms wel eens even te wachten op het bruidspaar…).

 
 
 

Videografie op jullie bruiloft

Sinds kort hebben wij ons team uitgebreid met een videograaf, Stefan en wij zijn goed op elkaar ingespeeld zodat we zelfs met een team van 3 elkaar niet in de weg lopen op jullie bruiloft.

Wat is het voordeel van een trouwvideo naast fotografie?

Stefan is ongeveer 8 uur aanwezig en met dit videomateriaal maakt hij een cinematische film van 7-12 minuten. Een trouwvideo legt meer de sfeer van de dag vast waar foto’s het gevoel bij je oproepen als je ze later bekijkt.

Een trouwalbum of niet?

 
 

Waarom zou je een bruidsalbum willen, of waarom juist niet? Het nadeel is: ze zijn best prijzig, maar dat weegt niet op tegen de voordelen. De trouwalbums die wij verkopen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, het zijn dikke massieve albums die met veel zorg en liefde met de hand in elkaar gezet worden.

Elk bruidsalbum wat we maken is compleet anders, net zoals iedere stel en iedere trouwerij. In het album proberen we het verhaal van jullie bruiloft vast te leggen. Met de hoogtepunten maar ook de kleine gestolen momentjes en de mensen die jullie zo dierbaar zijn. Het album kan je, zien als een kleine tijdcapsule; over vijf jaar roept het nog steeds hele bijzondere gevoelens bij je op en over 30 jaar of meer zal je leven zó veranderd zijn dat het een dierbare herinnering is aan een hele bijzondere dag en herinneringen aan naasten die er dan misschien niet meer zijn.

Niet alleen de binnenkant is uniek maar ook de album omslagen kunnen we aanpassen aan jullie wensen voor materiaal en kleur. Op dit moment hebben we zelfs een houten albumomslag.

Wat kost een bruidsfotograaf?

Hieronder hebben we verschillende prijspakketten gezet. Natuurlijk is iedere bruiloft anders en maken we de pakketten op maat, dus kom een keertje langs en dan kijken we er samen naar en dan kunnen jullie meteen wat fotoalbums bekijken.

 
 

Love Rules bruidsfotografie: 9,9 uit 21 ervaringen