Het bruidsalbum

Investering en prijzen

Ben je benieuwd wat de meerwaarde is van een album?

Bruiloft voorbereidingen Toscane.jpg

Ik kan je eerlijk vertellen dat ik dat me dat zelf eigenlijk ook afvroeg. Maar toen mijn ouders 40 jaar getrouwd waren ben ik de kast ingedoken en heb alle fotoalbums die ik kon vinden doorgebladerd om ze te verassen met alle herinneringen van 40 jaar samen. Het trouwalbum was wat de meeste indruk op me maakte; wat waren ze mooi en gelukkig.

Toen ben ik thuis ook maar weer eens in mijn foto's gedoken, en ja ik moest even zoeken want ze stonden op de computer. Toen ik de foto's bekeek kwam het gevoel van die bijzondere dag weer terug alsof het gisteren was, ook al is mijn leven ondertussen flink veranderd met 2 kinderen en een verhuizing verder. Het liefste heb ik zelf dus een album in de kast staan, die je als je er zin in hebt er even uit trekt om te kijken, of aan iemand te laten zien. Want geef toe, je gaat niet iedereen meeslepen naar je computer om je trouwfoto's te laten zien, of ze alle 300 of meer op je iPad bekijken. 


Het Design van jullie album

Ben je benieuwd hoe we jullie album maken?

Schermafbeelding 2018-04-26 om 13.02.47.png

Ieder album wat we maken is anders, net zoals iedere bruiloft en ieder bruidspaar. In het album proberen we het verhaal van jullie dag vast te leggen. Met de hoogtepunten maar ook de kleine gestolen momentjes en de mensen die jullie zo dierbaar zijn. Het album kan je, zoals ik vaak zeg, zien als een kleine tijdcapsule; over 5 jaar roept het nog steeds hele bijzondere gevoelens bij je op, en over 30 jaar of meer zal je leven zó veranderd zijn dat het een dierbare herinnering is aan een hele bijzondere dag en aan naasten die er misschien niet meer zijn.

Als we het albumontwerp gaan maken kiezen we als eerst alle foto's die we mooi vinden. Hierna gaan we al deze foto's zo mooi mogelijk verwerken in een layout. Hierbij houden we rekening met het tijdsverloop, de gebeurtenissen en jullie dierbaren. Als het design af is laten we jullie dat natuurlijk zo snel mogelijk weten en kunnen jullie het design online inkijken. Jullie krijgen 2 correctie rondes, dat wil zeggen dat we het design 2x voor jullie aanpassen. Uit de praktijk blijkt dat de meeste bruidsparen na 1 aanpassingsronde al helemaal tevreden zijn.


ALBUMCOVERS

We hebben op dit moment 3 verschillende collecties geselecteerd van verschillende materialen zodat je kan kiezen uit 3 verschillende uitstralingen. Hieronder zie je de verschillende designs met de prijzen van de formaten. De standaardprijzen gaan per 40 pagina's maar de albums kunnen uitgebreid worden tot 80 of zelfs 100 pagina's.

Houden jullie van robuust? Dan is ons album uit de Wood collectie iets voor jullie. Dan heb je niet alleen een mooi album straks maar met de houten doos erbij een extra eyecatcher in de woonkamer.

Houden jullie meer van iets romantischer en minder opvallend dan is de Linnen collectie ideaal voor jullie. Hij is in verschillende kleuren te verkrijgen maar we merken dat de meeste paren gaan voor de grijs en bruintinten. Ook bij deze collectie zit een luxe opbergdoos, zo kan je je album veilig opbergen beschermd tegen vuil stoten en zonlicht.

Als jullie meer van strak en zwart houden dan zou ik zeker kiezen voor de Luxe Black collectie. Met een mooie glimmende voelbare uv print in jullie gekozen design, heeft deze een hele luxe uitstraling.


Wood

Bij dit album is voor en achterkant gemaakt van hout. Door de kleuren (Black of Oak) heeft het een tijdloze uitstraling en door de textuur van het hout iets robuust. De rug van het album is voorzien van echt leer in de kleuren zwart en bruin.

Op de voorzijde van het album word jullie naam en trouwdatum met laser gegraveerd in het design wat jullie kiezen. Om het geheel af te maken en te beschermen kun je er een houten kist bij bestellen, waar ook jullie design op gegraveerd kan worden. 


LINNEN

Deze zijn gemaakt van robuust linnen in verschillende kleuren. Eventueel kunnen jullie je namen in de omslag laten drukken (max. 16 karakters) of een foto in een kader plaatsen.

Hieronder vinden jullie een overzicht van de mogelijke kleuren in linnen met de bijbehorende namen.

vintage afb 1.jpg
vintage afb 2.jpeg
vintage afb 3.jpeg

LUXE BLACK

Deze omslag is een elegante en exclusieve lijn, waarbij de zachte, matzwarte ondergrond een exclusieve uitstraling krijgt door de voelbare spot UV print. Uiteraard met jullie namen en datum en het design van jullie keuze.


Wood

25 x 25 cm, 40 pagina's €400
30 x 30 cm, 40 pagina's €500
35 x 35 cm, 40 pagina's €600
Per pagina extra €12
Opbergbox incl.

Linnen

25 x 25 cm 40 pagina's €350
30 x 30 cm 40 pagina's €450
35 x 35 cm 40 pagina's €550
Per pagina extra €12
Opbergbox €70

Luxe Black

25 x 25 cm 40 pagina's €450
30 x 30 cm 40 pagina's €550
35 x 35 cm 40 pagina's €650
Per pagina extra €12


Voor vragen onduidelijkheden of voor andere mogelijkheden 

mitzy@petergeluk.com
06-42499699