Hoeveel uur fotografie moeten we nemen?

Hoeveel uur fotografie wil je als je gaat trouwen?
Lastig misschien om nu te bedenken; maar probeer te bedenken wat je later terug wilt gaan zien van je bruiloft.

Ik zal jullie het verloop van een (gemiddelde) bruiloft en de daarbij momenten die er vaak zijn genoemd:

De voorbereidingen 's ochtends: Het liefs beginnen wij 's ochtends al met het fotograferen van de voorbereidingen, Peter en Ik meestal gesplitst bij de bruid en de bruidegom. We hebben dan even tijd om elkaar weer een beetje te leren kennen even een praatje te maken. We fotograferen een deel van de make-up, haren maar we zijn hierbij vooral gefocust op de momenten en niet persé op de oogschaduw. Een moeder die zenuwachtiger is dan jij een trotse papa of je zus die binnenkomt om je oorbellen te lenen ;-) 
Vaak zie je tegen de tijd dat de jurk of het pak aan gaat de spanning in de gezichten komen en het rumoer in het huis wat toenemen (heerlijk)

De bruidegom stapt in de auto: Als het kan stapt 1 van ons erbij in de auto onderweg naar zijn bruid (anders rijden we met onze auto alvast vooruit)

De ontmoeting: Kort daarop volgt natuurlijk de ontmoeting: Dit kan traditioneel aan de deur, maar je kan ook een "first look" doen. Bij een first look staat de bruid klaar en wordt hij door zijn bruid op de schouder getikt als hij zich om mag draaien. Het voordeel hiervan is dat je dit moment kan delen met de hele familie (als je dat wilt) maar ook heel klein en romantisch kan houden. Welke van de 2 keuzes jullie maken maakt voor ons niet heel erg uit, wij proberen zo mooi mogelijk alles in beeld te brengen en doordat we met 2 zijn proberen we alletwee jullie gezichten in beeld te hebben.