Wees jezelf

 
 Love Rules journalistieke bruidsfotografie. Gewoon lekker jezelf zijn.
 
 

Wij volgen wel

 

Wij werken van dichtbij. En soms veraf. Maar vaker dichtbij. Wij leggen emoties, grimassen, tranen, een schaterlach, die ene blik en heel veel sfeer vast. Met liefde, enthousiasme en flauwe grappen.

Foto's met soms een 'randje'. Een beetje stoer en onverwacht misschien.

Onze stijl is journalistiek. Wij worden ongelooflijk blij en enthousiast van bruiloften waar we de hele dag √©chte momenten en emoties vast mogen leggen.

Als 'fotojournalisten' lopen we rond en vangen we verhaaltjes die ons raken. Natuurlijk gaan die bijna altijd over jullie, het bruidspaar. Maar ook vaak over jullie familie, vrienden, kinderen en andere gasten op de bruiloft.

Daarvoor hebben we natuurlijk bruidsparen nodig die hier ook achter staan. Die een verhaal van hun dag willen en niet alleen mooie plaatjes.

Die emotie, blij, grappig en soms ook verdriet is namelijk wat de dag maakt en je later ook de dag weer laat voelen als je de foto'sterugkijkt.

Bruidsparen die ook niet persé enorm veel waarde hechten aaneen uitgebreide 'fotoshoot', maar ook het verhaal van de dag vastgelegd willen zien.

Doen we dan geen fotoshoot of portretshoot? Ja hoor, dat wel. Maar vaak pakken we daar een mooi rustig moment voor. 's Avonds bij zonsondergang bijvoorbeeld; net zo lang of kort als jullie willen.

En staan jullie net lekker op de dansvloer en geen zin? Geen probleem, wij gaan gewoon mee de dansvloer op met onze camera's!