We are all about
love

 
 
René en Christine-0324.jpg

jaaroverzicht 2017

 


 

the good, the bad and the ugly

Waar ons hart van open gaat is het fotograferen van echte momenten. De pure emoties, een traan of een lieve blik. Ze zijn belangrijk - op jullie bruiloft, of gewoon thuis. Net als wij hebben jullie ook dit soort grote en kleine momenten in je leven. Bij dat éne grote moment zijn wij graag aanwezig, om zo de kleine te kunnen fotograferen. 

Onze eerste ontmoeting, voor het eerst samenwonen, verhuizen naar het buitenland, trouwen en natuurlijk de geboorte van onze kindjes: allemaal voorbeelden van grote momenten. Maar ook kleine: de eerste kus in Antwerpen, de uitspraken, grapjes en gewoontes die we hebben, series die we leuk vinden, de eerste keer dat we onze zoon in bad deden... Allemaal bijzondere momenten in ons leven die we ongelooflijk belangrijk vinden. Dat is wat we ook graag op jullie bruiloft vastleggen - die kleine dingen die het júllie dag maakt. Vanuit liefde voor ons ambacht, voor mensen en voor onszelf. Want LoveRules.

We fotograferen op onze eigen manier. We komen dichtbij of gaan juist ver weg, praten met jullie gasten en maken een hoop flauwe grappen. Onze foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vooral: echt.  Bruidsparen die bij ons passen hebben een hoop lol in het leven en zijn vast van plan keihard te gaan genieten van hun dag. 

 

We are all about fun

 
Xander_en_Marleen_preview-28.jpg

recente verhalen

 
 

We are all about moments

 
 
Ferry_en_Tineke_smartslides-18.jpg
 
 

wat onze bruidsparen ervan vinden

Wij vinden onze bruidsparen geweldig. Ze laten ons toe in hun leven, zorgen dat we ons welkom voelen en op de beste manier ons werk kunnen doen. In ruil daarvoor geven wij alles op jullie bruiloft. We gaan voor alleen de allertofste foto's die een eerlijk en mooi beeld geven van jullie dag.

Dit is een selectie van wat we horen van deze bruidsparen:

FAN-TAS-TISCH!!!
Echt ontzettend mooi! Die foto’s zijn prachtig. Wij zitten nu op Kefalonia na te genieten van een geslaagde trouwdag en we kijken iedere avond naar jullie foto’s.
— Robin en Nina
Wat een geweldig mooie foto’s!!! Echt indrukwekkend!! Boven verwachting, alle foto’s zijn spectaculair.
— René en Christine
Geweldige foto’s waar zowel onze liefde en passie voor elkaar dan wel die van hun voor de fotografie van af spat!
— Toon en Sanne
Wat ben ik blij dat jij dit voor ons gedaan hebt en jeetje wat ben je goed! Hier zijn we echt super blij mee!
— Brian en Marleen

 
 
 
 

Hoi, dit zijn wij

"Wij zien onszelf als verhalenvertellers in beeld. We maken kleine en grote verhalen. Als ‘schrijvers’ in beeld maken we onze eigen boeken, een album waarin we je per pagina meenemen in jullie verhaal zoals wij dat hebben vastgelegd."

 

(het gaat snel!)

Profielfoto_samen_split.jpg