De naam Love Rules

We hebben een bijzondere naam: Love Rules. En een bijpassend bijzonder logo. Wat is eigenlijk het verhaal daarachter? Op deze pagina kom je erachter.

Wij vinden liefde bijzonder en belangrijk in ons leven. De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op liefde uitstralen en ook ontvangen. Het geeft een ongelooflijk positieve vibe aan je leven! Het woord Love in onze naam betekent dan ook veel meer dan alleen romantische liefde.

Daar begint het uiteraard bij als bruidsfotografen, maar het gaat ook om liefde voor je kinderen, je familie, je vrienden. Liefde voor je medemens en de wereld. Liefde overwint alles, daar geloven wij heilig in en we zijn van plan dat ook uit te gaan dragen.

Onze naam gaat ons daarbij helpen. Wat hopen we hiermee te bereiken? Het begint bij het creëren van bewustzijn. We hopen dat we door onze naam via de hashtag #loverules bekend te maken, iedereen onderdeel te laten worden van onze beweging.

Onze maatschappij is doordrenkt van negativiteit en onverschilligheid. Aan ons allemaal de taak om zo af en toe een tegengeluid te laten horen! En laat onze naam en logo dan maar het vehikel daarvoor zijn - graag zelfs!

Doe ook mee met de #loverules movement en gebruik onze hashtag onder alle zure, negatieve of vervelende berichten op social media. Zo kunnen we iedereen bewust maken van het feit dat ‘Love Rules’ - de liefde regeert. Flauw en soft? Misschien, maar we menen het vanuit de grond van ons hart.

 

Het logo

Logo_LoveRules_wit_PNG-500px.png

Ons logo is ontworpen door Manouk van Eesteren en daar zijn we hartstikke trots op! We wilden een aparte uitstraling, romantisch maar ook toch stoer en niet te strak. Dat is gelukt! Maar waar slaan die fles en bloem nou op in ons logo?

De fles kun je zien als flessenpost; een manier van communiceren. De fles legt een reis af, en onderweg maakt hij een hoop mee. Omdat wij niet alleen bruiloften maar ook Familieverhalen fotograferen zijn wij even onderdeel van die reis.

Daarnaast staat de fles ook voor de gezelligheid op bruiloften en andere gelegenheden. 

Het bericht wat de fles meevoert is de Goudsbloem (Calendula), die staat voor dankbaarheid, genegenheid, liefdevolle herinnering en bescherming van het huwelijk.

Mooi he? Wij zijn er in ieder geval ongelooflijk blij mee.