Eerste indruk

 
 LoveRules Peter en Mitzy Geluk
 
 

Wat doen we en hoe doen we dat?

 

Wij fotograferen toffe bruiloften. Verrassend he? Nee maar echt, onze bruidsparen zijn geweldig. Beetje gek, genietend van het leven en vol energie. Net als wij eigenlijk.

Hoe dan? Nou, vooral journalistiek 

Wij volgen jullie dag en documenteren wat er gebeurt. We grijpen niet in, ensceneren niets en sturen nergens bij. 'The good, the bad and the ugly', wij zijn erbij. Meestal doen we ergens op de dag ook nog een fotoshoot met jullie - gewoon een korte sessie waar we een paar prachtige beelden van jullie maken in vol ornaat. Toch leuk voor op de schoorsteenmantel bij je moeder.

Wat moet je verder nog van ons weten?

Nou, het meeste leggen we hier uit

Maar in het kort: wij zijn Peter en Mitzy, sinds 2002 samen en sinds 2012 getrouwd. We hebben 2 geweldige kindjes die we soms ook graag vrolijk achter het behang zouden plakken. Niets wereldschokkends dus ;-).
En nu fotograferen we ook samen! We hebben een filosofie over onszelf, onze fotografie en het leven.

Lees hier meer over onze filosofie

We zijn een beetje prettig gestoord, proberen onszelf niet te serieus te nemen en houden van flauwe grappen. Waarvoor bij deze alvast excuus. 
 

Nog niet overtuigd?

Check onze recente bruiloften

 

Hoe en wat?

 

Waar ons hart van open gaat is het fotograferen van echte momenten. De pure emoties, een traan of een lieve blik. Ze zijn belangrijk - op jullie bruiloft, of gewoon thuis. Net als wij hebben jullie ook dit soort grote en kleine momenten in je leven. Bij dat éne grote moment zijn wij graag aanwezig, om zo de kleine te kunnen fotograferen. 

ons verhaal en jullie verhaal

Onze eerste ontmoeting, voor het eerst samenwonen, verhuizen naar het buitenland, trouwen en natuurlijk de geboorte van onze kindjes: allemaal voorbeelden van grote momenten.

Maar ook kleine: de eerste kus in Antwerpen, de uitspraken, grapjes en gewoontes die we hebben, series die we leuk vinden, de eerste keer dat we onze zoon in bad deden... Allemaal bijzondere momenten in ons leven die we ongelooflijk belangrijk vinden. Dat is wat we ook graag op jullie bruiloft vastleggen - die kleine dingen die het júllie dag maakt. Vanuit liefde voor ons ambacht, voor mensen en voor onszelf. Want Love Rules.

We fotograferen op onze eigen manier. We komen dichtbij of gaan juist ver weg, praten met jullie gasten en maken een hoop flauwe grappen. Onze foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vooral: echt.  Bruidsparen die bij ons passen hebben een hoop lol in het leven en zijn vast van plan keihard te gaan genieten van hun dag. 

 

Wees jezelf

 
 Love Rules journalistieke bruidsfotografie. Gewoon lekker jezelf zijn.
 
 

Wij volgen wel

 

Wij werken van dichtbij. En soms veraf. Maar vaker dichtbij. Wij leggen emoties, grimassen, tranen, een schaterlach, die ene blik en heel veel sfeer vast. Met liefde, enthousiasme en flauwe grappen.

Foto's met soms een 'randje'. Een beetje stoer en onverwacht misschien.

Onze stijl is journalistiek. Wij worden ongelooflijk blij en enthousiast van bruiloften waar we de hele dag échte momenten en emoties vast mogen leggen.

Als 'fotojournalisten' lopen we rond en vangen we verhaaltjes die ons raken. Natuurlijk gaan die bijna altijd over jullie, het bruidspaar. Maar ook vaak over jullie familie, vrienden, kinderen en andere gasten op de bruiloft.

Daarvoor hebben we natuurlijk bruidsparen nodig die hier ook achter staan. Die een verhaal van hun dag willen en niet alleen mooie plaatjes.

Die emotie, blij, grappig en soms ook verdriet is namelijk wat de dag maakt en je later ook de dag weer laat voelen als je de foto'sterugkijkt.

Bruidsparen die ook niet persé enorm veel waarde hechten aaneen uitgebreide 'fotoshoot', maar ook het verhaal van de dag vastgelegd willen zien.

Doen we dan geen fotoshoot of portretshoot? Ja hoor, dat wel. Maar vaak pakken we daar een mooi rustig moment voor. 's Avonds bij zonsondergang bijvoorbeeld; net zo lang of kort als jullie willen.

En staan jullie net lekker op de dansvloer en geen zin? Geen probleem, wij gaan gewoon mee de dansvloer op met onze camera's!

 

Awards

 

onderscheiding
zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak:  [ɔndərˈsxɛidɪŋ]
Verbuigingen:  onderscheiding|en (meerv.)
ereteken dat je krijgt voor een bijzondere prestatie
© 
Kernerman Dictionaries.

Fotograferen doen we om 2 redenen: bruidsparen blij maken en onszelf blij maken. Maar er is zoiets als professionele erkenning. Die krijgen we vanuit het veld bij het meedoen aan wedstrijden.

Dat zijn dus foto's van bruiloften waar we keihard voor gewerkt hebben, die beloond worden met een prijs, toegekend door een vakjury.Daarop zijn we apetrots, en vandaar ook dat we ze hier delen.

 This is Reportage award round 5

This is Reportage award round 5

 Masters award ronde 18 Peter Geluk

Masters award ronde 18 Peter Geluk

Masters award ronde 10 Peter Geluk

 Masters award ronde 18 Mitzy Geluk

Masters award ronde 18 Mitzy Geluk

 Masters award ronde 15 Mitzy Geluk

Masters award ronde 15 Mitzy Geluk

Masters award ronde 10 Peter Geluk

 
 

De naam Love Rules

We hebben een bijzondere naam: Love Rules. En een bijpassend bijzonder logo. Wat is eigenlijk het verhaal daarachter? Op deze pagina kom je erachter.

Wij vinden liefde bijzonder en belangrijk in ons leven. De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op liefde uitstralen en ook ontvangen. Het geeft een ongelooflijk positieve vibe aan je leven! Het woord Love in onze naam betekent dan ook veel meer dan alleen romantische liefde.

Daar begint het uiteraard bij als bruidsfotografen, maar het gaat ook om liefde voor je kinderen, je familie, je vrienden. Liefde voor je medemens en de wereld. Liefde overwint alles, daar geloven wij heilig in en we zijn van plan dat ook uit te gaan dragen.

Onze naam gaat ons daarbij helpen. Wat hopen we hiermee te bereiken? Het begint bij het creëren van bewustzijn. We hopen dat we door onze naam via de hashtag #loverules bekend te maken, iedereen onderdeel te laten worden van onze beweging.

Onze maatschappij is doordrenkt van negativiteit en onverschilligheid. Aan ons allemaal de taak om zo af en toe een tegengeluid te laten horen! En laat onze naam en logo dan maar het vehikel daarvoor zijn - graag zelfs!

Doe ook mee met de #loverules movement en gebruik onze hashtag onder alle zure, negatieve of vervelende berichten op social media. Zo kunnen we iedereen bewust maken van het feit dat ‘Love Rules’ - de liefde regeert. Flauw en soft? Misschien, maar we menen het vanuit de grond van ons hart.

 

Het logo

Logo_LoveRules_wit_PNG-500px.png

Ons logo is ontworpen door Manouk van Eesteren en daar zijn we hartstikke trots op! We wilden een aparte uitstraling, romantisch maar ook toch stoer en niet te strak. Dat is gelukt! Maar waar slaan die fles en bloem nou op in ons logo?

De fles kun je zien als flessenpost; een manier van communiceren. De fles legt een reis af, en onderweg maakt hij een hoop mee. Omdat wij niet alleen bruiloften maar ook Familieverhalen fotograferen zijn wij even onderdeel van die reis.

Daarnaast staat de fles ook voor de gezelligheid op bruiloften en andere gelegenheden. 

Het bericht wat de fles meevoert is de Goudsbloem (Calendula), die staat voor dankbaarheid, genegenheid, liefdevolle herinnering en bescherming van het huwelijk.

Mooi he? Wij zijn er in ieder geval ongelooflijk blij mee.