Wat doen we en hoe doen we dat?

Trouwfoto.jpg

Jullie bruiloft

De beste trouwfoto's zijn meer dan alleen mooie foto's: ze vertellen een verhaal, brengen een krachtige emotie over of dienen als herinnering dat liefde het kostbaarste is wat we hebben. En dat is precies hoe Love Rules trouwfotografie werkt. Wij zijn echte moment-fotografen. De bruiloft wordt door ons vastgelegd zoals hij zich afspeelt; met ontspannen maar liefdevolle en eerlijke fotografie. We veranderen niets en laten jullie heerlijk je gang gaan.

Door ons best te doen om jullie te leren kennen, vanaf het moment dat we ons eerste gesprek hebben, worden we echt onderdeel van de dag. Omdat we aandacht hebben voor jullie persoonlijkheden, weten we ook waar we op moeten letten op de bruiloft.
We mengen ons onder jullie gasten en proberen een van hen te zijn. Zo vallen we minder op en kunnen we die speciale momenten beter vastleggen.


Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland? En willen jullie daar ook toffe foto's hebben? Komt dat even mooi uit. Want wij zijn gék op reizen en foto's maken. Het liefst tegelijk.

We zijn ervaren reizigers en we worden niet zenuwachtig van mensen die geen Engels spreken, autoverhuurders die je oplichten of eten in een shabby restaurant. Sterker nog, we houden van avontuur!

Voor bruiloften in het buitenland rekenen we onze normale tarieven + reis- en verblijfkosten.

Prijswinnende bruifdfotografie .jpg