We hebben een bijzondere naam: Love Rules. En een bijpassend bijzonder logo. Wat is eigenlijk het verhaal daarachter? Op deze pagina kom je erachter.

De naam Love Rules

Wij vinden liefde bijzonder en belangrijk in ons leven. De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op liefde uitstralen en ook ontvangen. Het geeft een ongelooflijk positieve vibe aan je leven! Het woord Love in onze naam betekent dan ook veel meer dan alleen romantische liefde. Daar begint het uiteraard bij als bruidsfotografen, maar het gaat ook om liefde voor je kinderen, je familie, je vrienden. Liefde voor je medemens en de wereld. Liefde overwint alles, daar geloven wij heilig in en we zijn van plan dat ook uit te gaan dragen.

Onze naam gaat ons daarbij helpen. Wat hopen we hiermee te bereiken? Het begint bij het creëren van bewustzijn. We hopen dat we door onze naam via de hashtag #loverules bekend te maken, iedereen onderdeel te laten worden van onze beweging.

Onze maatschappij is doordrenkt van negativiteit en onverschilligheid. Aan ons allemaal de taak om zo af en toe een tegengeluid te laten horen! En laat onze naam en logo dan maar het vehikel daarvoor zijn - graag zelfs!

Doe ook mee met de #loverules movement en gebruik onze hashtag onder alle zure, negatieve of vervelende berichten op social media. Zo kunnen we iedereen bewust maken van het feit dat ‘Love Rules’ - de liefde regeert. Flauw en soft? Misschien, maar we menen het vanuit de grond van ons hart.

Doe mee!

Het logo

Logo_LoveRules_Zwart_PNG-500px.png

Ons logo is ontworpen door Manouk van Eesteren en daar zijn we hartstikke trots op! We wilden een aparte uitstraling, romantisch maar ook toch stoer en niet te strak. Dat is gelukt! Maar waar slaan die fles en bloem nou op in ons logo?

De fles kun je zien als flessenpost; een manier van communiceren. De fles legt een reis af, en onderweg maakt hij een hoop mee. Omdat wij niet alleen bruiloften maar ook Familieverhalen fotograferen zijn wij even onderdeel van die reis. Daarnaast staat de fles ook voor de gezelligheid op bruiloften en andere gelegenheden. 

Het bericht wat de fles meevoert is de Goudsbloem (Calendula), die staat voor dankbaarheid, genegenheid, liefdevolle herinnering en bescherming van het huwelijk.

Mooi he? Wij zijn er in ieder geval ongelooflijk blij mee.

 
Love rules Mitzy Geluk

Mitzy over Peter

"Een fotograaf met liefde voor het vak. Soms zoveel dat je moet zeggen dat hij moet stoppen met fotograferen.

De afgelopen jaren is hij ontzettend gegroeid in de fotografie en hem kennende zal dat zeker niet stoppen want zijn lat ligt altijd erg hoog.

Peter is duidelijk, recht door zee, perfectionistisch, sociaal, intelligent en een alleskunner. Ook is hij een hele lieve papa voor onze twee kinderen, maar verwent hij ze soms wel teveel.

En zijn mindere kanten: schoonmaken is niet zijn sterkste kant. Maar hij ruimt gelukkig op, dan maak ik het wel schoon. Oh ja, hij is vaak zijn schoenen of zijn sleutels kwijt. "

XT019609.jpg

Peter over Mitzy

"Wat een gevoel voor moment en interactie heeft Mitzy. Jaloersmakend soms ;-). Gelukkig werkt ze met mij samen! Na 7 jaar in mijn eentje werken was de tijd rijp om samen te gaan fotograferen. Gezellig hoor!

Mitzy is ongelooflijk zorgzaam, lief en sociaal. Samen hebben we twee kindjes en ze is een geboren moeder.

Ze is intelligent, empathisch, een echte doorzetter en ik ken niemand die zo hard kan werken als zij.

Heeft ze ook mindere kanten? Jawel hoor: ze heeft heel veel tassen en sjaaltjes en die liggen ook overal. Ook is ze niet zo goed in opruimen, maar dat doe ik dan weer heel graag, dus dat helpt."