Wie zijn wij

Wij zijn Love Rules. Een team van fotografen en een videograaf die niets liever willen dan jullie trouwdag op zijn allertofst vastleggen.

Wij werken vanuit een journalistiek oogpunt, en we vertalen jullie bruiloft dus ook in prachtig beeldmateriaal zonder in te grijpen. Het is een manier van werken die voor ons heel fijn is, maar tegelijk prachtige spontane en echte beelden oplevert. Bruidsfoto’s die over 30 jaar of langer de tand des tijds nog steeds doorstaan en dezelfde emotie op kunnen roepen. Daar staan we voor.

Love rules Mitzy Geluk

Peter over Mitzy

"Wat een gevoel voor moment en interactie heeft Mitzy. Jaloersmakend soms ;-). Gelukkig werkt ze met mij samen! Na 7 jaar in mijn eentje werken was de tijd rijp om samen te gaan fotograferen. Gezellig hoor!

Mitzy is ongelooflijk zorgzaam, lief en sociaal. Samen hebben we twee kindjes en ze is een geboren moeder.

Ze is intelligent, empathisch, een echte doorzetter en ik ken niemand die zo hard kan werken als zij.

Heeft ze ook mindere kanten? Jawel hoor: ze heeft heel veel tassen en sjaals en die liggen ook overal. Ook is ze niet zo goed in opruimen, maar dat doe ik dan weer heel graag, dus dat helpt."

XT019609.jpg

Mitzy over Peter

"Een fotograaf met liefde voor het vak. Soms zoveel dat je moet zeggen dat hij moet stoppen met fotograferen.

De afgelopen jaren is hij ontzettend gegroeid in de fotografie en hem kennende zal dat zeker niet stoppen want zijn lat ligt altijd erg hoog.

Peter is duidelijk, recht door zee, perfectionistisch, sociaal, intelligent en een alleskunner. Ook is hij een hele lieve papa voor onze twee kinderen, maar verwent hij ze soms wel teveel.

En zijn mindere kanten: schoonmaken is niet zijn sterkste kant. Maar hij ruimt gelukkig op, dan maak ik het wel schoon. Oh ja, hij is vaak zijn schoenen of zijn sleutels kwijt."

Videograaf

OVP - Stefan Oosterbaan_klein.jpg

Love Rules bestaat inmiddels uit een team van 2 fotografen en 1 videograaf. Peter en Mitzy Geluk zijn de eigenaren van het bedrijf en hebben de filosofie achter Love Rules opgezet. Sinds kort is het team uitgebreid met een 3e lid: Stefan Oosterbaan. Omdat Stefan ons team is komen versterken kunnen we nu al onze pakketten uitbreiden met professionele en cinematische videografie. Wie wil dat nou niet? Een prachtig gemonteerde film, vol details en prachtig geluid waarin jullie dag op zijn mooist wordt verbeeld. Nu te boeken samen met de fotografie!

Check hieronder de geweldige showreel van Stefan en raak net als ons onder de indruk van zijn kunnen: