Wie zijn wij

Wij zijn Peter en Mitzy Geluk. Getrouwd, en een keigoed team van 2 fotografen die niets liever willen dan jullie trouwdag op zijn tofst vastleggen. We zijn prettig gestoord, houden van flauwe grappen, hard werken en een Magnum na afloop van een toffe bruiloft (echt waar). Wij zijn al sinds 2001 samen, en in 2012 zijn we getrouwd.

We hebben inmiddels twee lieve kinderen, Mart (5) en Nynke (3). Met zijn viertjes wonen we in een héél klein dorpje in Noord-Brabant, aan de rand van Zeeland: Nieuw Vossemeer.
We werken sinds 2016 samen als fotografen in ons bedrijf Love Rules en hebben daar ongelooflijk veel plezier in.


Mitzy over Peter:

"Een fotograaf met liefde voor het vak. Soms zoveel dat je moet zeggen dat hij moet stoppen met fotograferen.

De afgelopen jaren is hij ontzettend gegroeid in de fotografie en hem kennende zal dat zeker niet stoppen want zijn lat ligt altijd erg hoog.

Peter is duidelijk, recht door zee, perfectionistisch, sociaal, intelligent en een alleskunner. Ook is hij een hele lieve papa voor onze twee kinderen, maar verwent hij ze soms wel teveel.

En zijn mindere kanten: schoonmaken is niet zijn sterkste kant. Maar hij ruimt gelukkig op, dan maak ik het wel schoon.

Oh ja, hij is vaak zijn schoenen of zijn sleutels kwijt."

Peter over Mitzy:

"Wat een gevoel voor moment en interactie heeft Mitzy. Jaloersmakend soms ;-). Na 7 jaar in mijn eentje werken was de tijd rijp om samen te gaan fotograferen. Wat een geweldige beslissing was dat!

Mitzy is ongelooflijk zorgzaam, lief en sociaal. Samen hebben we twee kindjes en ze is een geboren moeder.

Ze is intelligent, empathisch, een echte doorzetter en ik ken niemand die zo hard kan werken als zij.

Heeft ze ook mindere kanten? Jawel hoor: ze heeft heel veel tassen en sjaals en die liggen ook overal. Ook is ze niet zo goed in opruimen, maar dat doe ik dan weer heel graag, dus dat helpt."

XT016553.jpg
 
OVP - Stefan Oosterbaan_klein.jpg

Onze videograaf

Sinds kort is ons team uitgebreid met een 3e lid: Stefan Oosterbaan. Omdat Stefan ons team is komen versterken kunnen we nu al onze pakketten uitbreiden met professionele en cinematische videografie. Wie wil dat nou niet? Een prachtig gemonteerde film, vol details en prachtig geluid waarin jullie dag op zijn mooist wordt verbeeld. Nu te boeken samen met de fotografie!

Check hieronder de geweldige showreel van Stefan en raak net als ons onder de indruk van zijn kunnen:

 

Echt ontzettend mooi! De foto’s zijn prachtig. Wij zitten nu op Kefalonia na te genieten van een geslaagde trouwdag en we kijken iedere avond naar jullie foto’s.
— Robin en Nina - Amsterdam