TrouwAlbums

Investering en prijzen.

Ben je benieuwd wat de meerwaarde is van een album?

Nou ik zal je eerlijk vertellen dat ik dat me dat zelf eigenlijk ook afvroeg. Maar toen mijn ouders 40 jaar getrouwd waren ben ik de kast ingedoken en heb alle fotoalbums die ik kon vinden doorgebladerd om ze te verassen met alle herinneringen van 40 jaar samen. Het trouwalbum was wat de meeste indruk op me maakte, wat waren ze mooi en gelukkig (na 40 jaar nog steeds hoor;-)                                                                                      Toen ben ik thuis ook maar weer eens in mijn foto's gedoken, en ja ik moest een eindje zoeken want ze stonden op de computer. Toen ik de foto's bekeek kwam het gevoel van die bijzondere dag weer terug alsof het gisteren was, ook al is mijn leven ondertussen flink veranderd met 2 kinderen en een verhuizing verder. Het liefste heb ik zelf dus een album in de kast staan, die je als je er zin in hebt er even uit trekt om te kijken, of aan iemand te laten zien (want geef toe, je gaat niet iedereen meeslepen naar je computer om je trouwfoto's te laten zien, of ze alle 300 of meer op je Ipad te kijken (die ook meestal leeg is)  

 

Design van jullie album

Ben je benieuwd hoe we jullie album maken?

Ieder album wat we maken is anders, net zoals iedere bruiloft en ieder stel. In het album proberen we het verhaal van jullie dag vast te leggen. Met de hoogtepunten maar ook de kleine gestolen momentjes en de mensen die jullie zo dierbaar zijn. Het album kan je zoals ik vaak zeg, zien als een kleine tijdcapsule; over 5 jaar roept het nog steeds hele bijzondere gevoelens bij je op, en over 30 jaar of meer zal je leven zó veranderd zijn dat het een dierbare herinnering is aan een hele bijzondere dag en aan naasten die er misschien niet meer zijn.

Als we het albumontwerp gaan maken kiezen we als eerst alle foto's die we mooi vinden, en als jullie dat leuk vinden kunnen jullie altijd een paar favorieten aangeven die jullie er zeker in willen hebben. Hierna gaan we al deze foto's zo mooi mogelijk verwerken in een boek layout. Hierbij houden we rekening met de kleuren het tijdsverloop de gebeurtenissen jullie dierbaren en natuurlijk ook een beetje met het aantal pagina's. Als het design af is laten we jullie dat natuurlijk zo snel mogelijk weten en kunnen jullie het design online inkijken. Ik zeg er altijd eerlijk bij dat als het ontwerp af is we meestal meer dan 40 pagina's hebben. In overleg met jullie gaan we deze dan eventueel reduceren. Het is namelijk veel makkelijker om foto's weg te halen dan extra foto's in een design te zetten. Het kan ook zo maar zijn dat jullie een foto niet zo mooi vinden, en om willen wisselen voor een andere. Geen probleem! want het moet natuurlijk wel goed zijn. Jullie krijgen 2 correctie rondes erbij, dat wil zeggen dat we het design 2x aanpassen. (vaker mag ook hoor, maar dan moeten we helaas wel wat in rekening gaan vragen) Uit de praktijk blijkt dat de meeste bruidsparen na 1 aanpassingsronde al helemaal tevreden zijn.

 

ALBUMCOVERS

We hebben op dit moment 3 verschillende collecties geselecteerd van verschillende materialen zodat je kan kiezen uit 3 verschillende uitstralingen. Hieronder zie je de verschillende designs met de prijzen van de formaten. De standaardprijzen gaan per 40 pagina's maar de albums kunnen uitgebreid worden tot 80 of zelfs 100 pagina's.

Houden jullie van robuust? Dan is ons album uit de Wood collectie iets voor jullie. Dan heb je niet alleen een mooi album straks maar met de houten doos erbij een extra eyecatcher in de woonkamer.

Houden jullie meer van iets romantischer en minder opvallend dan is de Linnen collectie ideaal voor jullie. Hij is in verschillende kleuren te verkrijgen maar we merken dat de meeste paren gaan voor de grijs en bruintinten. Ook bij deze collectie zit een luxe opbergdoos, zo kan je je album veilig opbergen beschermd tegen vuil stoten en zonlicht.

Als jullie meer van strak en zwart houden dan zou ik zeker kiezen voor de Luxe Black collectie. Met een mooie glimmende voelbare uv print in jullie gekozen design, heeft deze een hele luxe uitstraling.

 

LINNEN COVERS

Deze zijn gemaakt van robuust linnen in verschillende kleuren. Eventueel kunnen jullie je namen in de omslag laten drukken (max. 16 karakters) of een foto in een kader plaatsen.

Hiernaast vinden jullie een overzicht van de mogelijke kleuren in linnen met de bijbehorende namen.

 

vintage afb 1.jpg
vintage afb 2.jpeg
vintage afb 3.jpeg

LUXE BLACK

Deze omslag is een elegante en exclusieve lijn, waarbij de zachte, matzwarte ondergrond een exclusieve uitstraling krijgt door de voelbare spot UV print. Uiteraard met jullie namen en datum en het design van jullie keuze.

Wood

Bij dit album is voor en achterkant gemaakt van hout. Door de kleuren (black en oak) heeft het een tijdloze uitstraling en door de textuur van het hout iets robuust. De rug van het album is voorzien van echt leer (met de keuze zwart en bruin)

Op de voorzijde van het album word jullie naam en trouwdatum met laser gegraveerd in het design wat jullie kiezen. Om het geheel af te maken en te beschermen kan je er een houten kist bij bestellen, waar ook jullie design op gegraveerd kan worden. 

De twee verschillende keuzen hout zijn black en Oak            De twee verschillende kleuren (echt) leer zijn zwart en bruin.

Op de voorzijde van het album kan je er voor kiezen om je initialen en trouwdatum te laten graveren. Zie de opties hieronder.

Afmetingen

Welke afmetingen zijn er mogelijk?

De afmetingen waaruit je kan kiezen zijn.

25x25 cm 30x30 cm en 35x35 cm

De meest gekozen afmeting is 35x35cm dit is een vrij groot en massief album en dan heb je ook echt iets in de kast liggen. Vooral als je meerdere pagina's hebt is het mooier bij een groter formaat.                                                                      

Prijzen


Albums Linnen

 • 25 x 25 cm 40 pagina's     €350
 • 30 x 30 cm 40 pagina's     €450
 • 35 x 35 cm 40 pagina's     €550
 • Per pagina extra                €12
 • Opbergbox                        €70

Albums Wood

 • 25 x 25 cm 40 pagina's     €400
 • 30 x 30 cm 40 pagina's     €500
 • 35 x 35 cm 40 pagina's     €600
 • Per pagina extra                €12
 • Opbergbox                        incl.

Albums Luxe Black

 • 25 x 25 cm 40 pagina's     €450
 • 30 x 30 cm 40 pagina's     €550
 • 35 x 35 cm 40 pagina's     €650
 • Per pagina extra                €12
 

Voor vragen onduidelijkheden of voor andere mogelijkheden 

Mail: mitzy@petergeluk.com