Ontspannen trouwfotograaf Middelburg 

Zijn jullie op zoek naar relaxte trouwfotografie met een randje - in Middelburg?

Love Rules: verhalende trouwfotografie met een randje. Wij zijn echte moment-fotografen. De dag wordt door ons vastgelegd zoals hij is; met ontspannen, liefdevolle en eerlijke bruidsfotografie.

Wat is het meest bijzondere aan jullie bruiloft? Jullie liefde voor elkaar, maar ook de mensen om jullie heen. En dat is precies wat wij in beeld brengen. Soms met humor, met een traan, artistiek en ook rauw en eerlijk. Maar altijd liefdevol en zoals jullie echt zijn.

Ontspannen bruidsfotografie - liefdevol en uniek.

Ontspannen bruidsfotografie - liefdevol en uniek.

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Middelburg. Wat gaaf!

Wij fotograferen ontspannen bruiloften door heel Nederland en dus ook in Middelburg. Met onze bruidsfoto’s vertellen we het verhaal van jullie huwelijk op een liefdevolle en eerlijke manier. We willen jullie graag echt leren kennen, vóór de bruiloft al. Het liefst weten we jullie ins en outs, zodat we goed voorbereid zijn. We willen graag dat jullie ons vertrouwen om dichtbij te komen en jullie verhaal te vertellen. Aan dat vertrouwen werken we voortdurend.

We hebben in het verleden al heel wat bruiloften in Middelburg vastgelegd, dus we kennen de stad inmiddels goed.

Precies zoals jullie van te voren hebben gezegd zijn jullie echt één geworden met de gasten en met ons.
— Stefan en Anne

We willen jullie graag een prachtige herinnering kunnen geven, waarin alle emoties van de dag terug te vinden zijn. Ook gebeurtenissen die jullie misschien hebben gemist. We fotograferen niet voor niets met twee prijswinnende fotografen!

Nanda en Ernst in de Sint Nicolaaskerk in Middelburg

Nanda en Ernst in de Sint Nicolaaskerk in Middelburg


In de afgelopen 9 jaar hebben we meer dan 200 bruiloften gefotografeerd, waarvan meerdere in Middelburg. Aan ervaring ontbreekt het ons niet en daardoor kunnen we jullie natuurlijk ook helpen met bijvoorbeeld de indeling van jullie dag.

Trouwfotografie in het stadhuis van Middelburg

Trouwfotografie in het stadhuis van Middelburg


De beste trouwfoto's zijn meer dan alleen mooie foto's: ze vertellen een verhaal, brengen een krachtige emotie over of dienen als herinnering dat liefde het kostbaarste is wat we hebben. En dat is precies hoe Love Rules trouwfotografie werkt. Wij zijn echte moment-fotografen. De bruiloft wordt door ons vastgelegd zoals hij zich afspeelt; met ontspannen maar liefdevolle en eerlijke fotografie. We veranderen niets en laten jullie heerlijk je gang gaan.

De Nieuwe Kerk in Middelburg vanaf een bijzonder standpunt

De Nieuwe Kerk in Middelburg vanaf een bijzonder standpunt

Wooowwww! The photos are awesome and beautiful and full of life and happiness. Thank you so so much!
— Alieh en Matthijs
Fotoshoot tijdens bruiloft in de Abdij van Middelburg

Fotoshoot tijdens bruiloft in de Abdij van Middelburg

Door ons best te doen om jullie te leren kennen, vanaf het moment dat we ons eerste gesprek hebben, worden we echt onderdeel van de dag. Omdat we aandacht hebben voor jullie persoonlijkheden, weten we ook waar we op moeten letten op de bruiloft.

We mengen ons onder jullie gasten en proberen een van hen te zijn. Zo vallen we minder op en kunnen we die speciale momenten beter vastleggen.