Trouwfotograaf met liefde voor Rotterdam


Lees hier het verhaal van onze liefde voor Rotterdam en hoe we dat combineren met onze grootste liefde: trouwfotografie.

Steeds als wij Rotterdam zien, en dan vooral de skyline, hebben we het gevoel: hier horen we eigenlijk. Dit voelt een beetje als thuis. Wat een stad!

Hoe komt dat nu eigenlijk?

Nou, het begint allemaal in 2004 zo’n beetje. Mitzy woont op dat moment in Rotterdam voor haar opleiding. In een flat aan de Oostmolenwerf om precies te zijn, op de 11e verdieping. Een schitterende plek met zicht op de Maas, de Erasmusbrug en het KPN gebouw op de Kop van Zuid.

Veel weekenden ging Peter natuurlijk gezellig bij Mitzy op bezoek. Op vrijdagavond na het werk met de auto erheen, de afslag Capelle aan den Ijssel, daarna Ridderkerk aanhouden, zorgen dat je de afslag Feyenoord mist en zo de parallelbaan van de Van Brienenoordbrug over. Een heerlijk ritje, want het voelde meteen als het begin van het weekend.

Het hele weekend waren we dan in Rotterdam. Mitzy moest vaak de zaterdag nog werken, dus Peter gebruikte de tijd om (lang) uit het raam te staren naar de stad die aan hem voorbij trok of op verkenning te gaan (met nog een beetje angst voor de ‘grote stad’). Mitzy ging op de fiets naar het Sint Franciscus ziekenhuis, waar ze toen werkte. ‘s Avonds aten we samen goedkope magnetron noodles en keken we uit het raam naar de lichtjes van Rotterdam. Al met al een magische tijd.

De zus van Mitzy woont nog steeds in Rotterdam, vlakbij de Kop van Zuid. En iedere keer als we er zijn staan we even naast elkaar en kijken uit haar raam. We zuchten dan even diep… Eigenlijk horen we nog steeds een beetje hier.

Wie weet, ooit!

Ontspannen bruidsfotografie in Rotterdam - ongeposeerd en eerlijk.

Ontspannen bruidsfotografie in Rotterdam - ongeposeerd en eerlijk.

We komen nu graag bij de Fenix Food Factory op Katendrecht, doen soms straatfotografie rondom de Markthal of in de Witte de Withstraat en hebben meetings in het Kunsthalcafé. De kinderen nemen we mee naar het Maritiem museum of Villa Zebra.

Maar wat we eigenlijk het allerliefst doen in Rotterdam is bruiloften fotograferen. Want dat geeft ons de kans om te doen waar we het allerbest in zijn: trouwfotograaf zijn. En dat doen we niet zomaar! Dat gaat met hart en ziel, met volle inzet en veel humor. We genieten van elk moment dat we dit mogen doen en beseffen ons vaak hoe bijzonder het is dat bruidsparen ons vertrouwen met deze bijzondere dag.

Trouwfotografie Rotterdam op de Kop van Zuid.

Trouwfotografie Rotterdam op de Kop van Zuid.

We fotografeerden onze laatste bruiloft in Rotterdam op de Kop van Zuid en Katendrecht - prachtige locaties natuurlijk. En graag voegen we daar jullie toplocatie aan toe! Wij zijn echte moment-fotografen. De dag wordt door ons vastgelegd zoals hij is; met ontspannen, liefdevolle en eerlijke bruidsfotografie.

Jullie dierbaren hebben zonder jullie ook vaak een hoop lol.

Jullie dierbaren hebben zonder jullie ook vaak een hoop lol.

Wat is het meest bijzondere aan jullie bruiloft in Rotterdam? Jullie liefde voor elkaar, maar ook de mensen om jullie heen. En dat is precies wat wij in beeld brengen. Soms met humor, met een traan, artistiek en ook rauw en eerlijk. Maar altijd liefdevol en zoals jullie echt zijn.

We fotograferen maximaal 25 bruiloften per jaar - dat geeft ons namelijk de kans om alle bruidsparen evenveel aandacht en liefde te geven. Gaan jullie dus in 2019 of 2020 trouwen in Rotterdam? Stuur ons dan een berichtje om te zien of jullie datum nog beschikbaar is in onze agenda.

We willen jullie graag een prachtige herinnering kunnen geven, waarin alle emoties van de dag terug te vinden zijn. Ook gebeurtenissen die jullie misschien hebben gemist. We fotograferen niet voor niets met twee prijswinnende fotografen!

Rotterdam-Noord

Rotterdam-Noord

De foto’s zijn schitterend!
— Marin en Miguel - Rotterdam
Champagnetoost met zijn allen in Rotterdam

Champagnetoost met zijn allen in Rotterdam