Ontspannen trouwfotograaf Rotterdam 

Zijn jullie op zoek naar relaxte trouwfotografie met een randje - in Rotterdam?

Love Rules: verhalende trouwfotografie met een randje. Wij zijn echte moment-fotografen. De dag wordt door ons vastgelegd zoals hij is; met ontspannen, liefdevolle en eerlijke bruidsfotografie.

Wat is het meest bijzondere aan jullie bruiloft in Rotterdam? Jullie liefde voor elkaar, maar ook de mensen om jullie heen. En dat is precies wat wij in beeld brengen. Soms met humor, met een traan, artistiek en ook rauw en eerlijk. Maar altijd liefdevol en zoals jullie echt zijn.

Ontspannen bruidsfotografie in Rotterdam - ongeposeerd en eerlijk.

Ontspannen bruidsfotografie in Rotterdam - ongeposeerd en eerlijk.

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam. Wat gaaf!

Wij fotograferen ontspannen bruiloften door heel Nederland en dus ook in Rotterdam. Met onze bruidsfoto’s vertellen we het verhaal van jullie huwelijk op een liefdevolle en eerlijke manier. We willen jullie graag echt leren kennen, vóór de bruiloft al. Het liefst weten we jullie ins en outs, zodat we goed voorbereid zijn. We willen graag dat jullie ons vertrouwen om dichtbij te komen en jullie verhaal te vertellen. Aan dat vertrouwen werken we voortdurend.

Precies zoals jullie van te voren hebben gezegd zijn jullie echt één geworden met de gasten en met ons.
— Stefan en Anne

Wat is het meest bijzondere aan jullie huwelijk? Jullie liefde voor elkaar, maar ook de mensen om jullie heen. En dat is precies wat wij in beeld brengen. Soms met humor, met een traan, artistiek en ook rauw en eerlijk. Maar altijd liefdevol en zoals jullie echt zijn. Tijdens jullie bruiloft documenteren wij wat er gebeurt.

We willen jullie graag een prachtige herinnering kunnen geven, waarin alle emoties van de dag terug te vinden zijn. Ook gebeurtenissen die jullie misschien hebben gemist. We fotograferen niet voor niets met twee prijswinnende fotografen!

Jullie dierbaren hebben zonder jullie ook vaak een hoop lol.

Jullie dierbaren hebben zonder jullie ook vaak een hoop lol.


In de afgelopen 9 jaar hebben we meer dan 200 bruiloften gefotografeerd, waarvan meerdere in Rotterdam. Aan ervaring ontbreekt het ons niet en daardoor kunnen we jullie natuurlijk ook helpen met bijvoorbeeld de indeling van jullie dag.

Trouwfotografie Rotterdam op de Kop van Zuid.

Trouwfotografie Rotterdam op de Kop van Zuid.


Rotterdam-Noord

Rotterdam-Noord

De beste trouwfoto's zijn meer dan alleen mooie foto's: ze vertellen een verhaal, brengen een krachtige emotie over of dienen als herinnering dat liefde het kostbaarste is wat we hebben. En dat is precies hoe Love Rules trouwfotografie werkt. Wij zijn echte moment-fotografen. De bruiloft wordt door ons vastgelegd zoals hij zich afspeelt; met ontspannen maar liefdevolle en eerlijke fotografie. We veranderen niets en laten jullie heerlijk je gang gaan.

De foto’s zijn schitterend!
— Marin en Miguel - Rotterdam
Champagnetoost met zijn allen in Rotterdam

Champagnetoost met zijn allen in Rotterdam

Door ons best te doen om jullie te leren kennen, vanaf het moment dat we ons eerste gesprek hebben, worden we echt onderdeel van de dag. Omdat we aandacht hebben voor jullie persoonlijkheden, weten we ook waar we op moeten letten op de bruiloft.
We mengen ons onder jullie gasten en proberen een van hen te zijn. Zo vallen we minder op en kunnen we die speciale momenten beter vastleggen.