Waarom zou je een fotograaf inhuren op je bruiloft?


"Iedereen heeft toch zijn telefoon bij?"

Waarom bruidsfoto's man met telefoon

Waarschijnlijk wel ja. En de kans is groot dat veel mensen ook daarmee foto's maken. Is dat slecht? Niet persé hoor - hoewel een unplugged wedding wel een aanrader is!

Nee, het gaat om wát er wordt gefotografeerd. Dat biedt meerwaarde. Een professionele fotograaf en verhalenverteller kijkt anders. Hij of zij kijkt anders naar de wereld en dus ook naar jullie bruiloft. Het levert bijzondere, verrassende, speciale, grappige, mooie, emotionele en meeslepende foto's op. Bruidsfoto's die je mee terug nemen naar dat éne moment met oma bijvoorbeeld. Of dat fluisterwoordje tussen jullie net na het jawoord.

Daarom zullen wij altijd ambassadeurs blijven voor goede en professionele fotografie op elke bruiloft. Niet alleen voor onszelf, maar voor alle fotografen. We kunnen nu eenmaal niet alle 65.000 huwelijken (echt waar! Bron: CBS) in Nederland fotograferen. We gunnen elk bruidspaar mooie en betekenisvolle foto's, in een stijl die bij ze past.

Er zijn gelukkig meer dan genoeg hele goede bruidsfotografen in Nederland - het niveau is hoog. Dat is fijn voor jullie, het bruidspaar, maar kan ook overweldigend zijn. Daarom hebben we dit artikel geschreven om jullie een beetje te helpen. Hierna nog steeds vragen? Je mag ons altijd mailen, ook als je niet meteen bij ons boekt ;-).

Kees en Irene-330.jpg