Waarom een bruidsalbum


"Daar kijk je toch nooit meer naar."

Dat zou je kunnen zeggen. Maar is dat ook zo?

Een bruidsalbum is niet zomaar een boek met foto's. Het is een handgemaakt, met zorg gedrukt document. Je zou het zelfs een tijdsdocument kunnen noemen, of een tijdcapsule.

Waarom een bruidsalbum

Waarom? Omdat jullie bruidsalbum naarmate de jaren vorderen steeds belangrijker gaat worden. Ga maar na: hoe vaak heb je niet in de toffe oude albums van je ouders of grootouders zitten bladeren? Het vertelt iets over je verleden, over je roots.

Dat is met jullie bruidsalbum precies zo. Het is het verhaal van jullie trouwdag, precies zoals jullie het beleefden. Hoe waardevol is dit boek straks voor jullie kinderen, kleinkinderen of andere nazaten? Onbetaalbaar.

Waarom een bruidsalbum

Daarom is het ook de moeite waard om een goed en kwalitatief album te nemen. Met de hand ingebonden, gedrukt op kwaliteitspapier met een UV beschermend laagje eroverheen. Een bruidsalbum wat de tand des tijds kan weerstaan, zodat die scherpe foto's en rijke kleuren over 50 jaar nog steeds even goed te zien zijn.

En natuurlijk is het een album wat naar jullie wensen wordt ingericht - je krijgt een handige digitale proefdruk waarin je per pagina eventuele wijzigingen kunt doorgeven. Superhandig en helemaal van deze tijd. En we hebben een aantal prachtige omslagen alvast voor jullie geselecteerd.

Twijfel je nog? Bekijk dan de vlog die Peter maakte over dit onderwerp: